جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
طرز تهیه کوکتل قارچ
طرز تهیه کوکتل قارچ
پنج‌شنبه 21 مهر 1390 - کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و قارچ ها را داخل روغن انداخته تا سرخ شود .

طرز تهیه کوکتل قارچ

مواد لازم

قارچ                                                 350 گرم
کرفس ریزشده                                   3 ساقه
روغن زیتون                                       3 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی حلقه‌شده                        2 عدد
سرکه سفید :                                  یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه                             به مقدار لازم

طرزتهیه :

کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ می‌کنیم. سپس روغن را در ماهیتابه‌ای گرم کرده و قارچ ها را داخل روغن انداخته تا سرخ شود. بعد کرفس سرخ شده را با قارچ مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به قارچ ها اضافه می‌کنیم.  و برای سرو درون بشقابی گوجه‌های حلقه شده را بچیند و بعد از آن قارچ  و کرفس را روی گوجه‌ها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.

نكته :

اگر قارچ را قبل از سرخ شدن كمي در نمك و آبليمو بخوابانيم ، از سياه شدن آن هنگام سرخ شدن جلوگيري مي كند . در ضمن اضافه كردن سركه سفيد اختياري است و بستگي به ذائقه افراد دارد .