طرز تهیه کوکتل قارچ
پنجشنبه 21 مهر 1390 - کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و قارچ ها را داخل روغن انداخته تا سرخ شود .
طرز تهیه کوکتل قارچ
مواد لازم
قارچ 350 گرم
کرفس ریزشده 3 ساقه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی حلقهشده 2 عدد
سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرزتهیه :
کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و قارچ ها را داخل روغن انداخته تا سرخ شود. بعد کرفس سرخ شده را با قارچ مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت میدهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به قارچ ها اضافه میکنیم. و برای سرو درون بشقابی گوجههای حلقه شده را بچیند و بعد از آن قارچ و کرفس را روی گوجهها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.
نكته :
اگر قارچ را قبل از سرخ شدن كمي در نمك و آبليمو بخوابانيم ، از سياه شدن آن هنگام سرخ شدن جلوگيري مي كند . در ضمن اضافه كردن سركه سفيد اختياري است و بستگي به ذائقه افراد دارد .
قارچ 350 گرم
کرفس ریزشده 3 ساقه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی حلقهشده 2 عدد
سرکه سفید : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرزتهیه :
کرفس خرد شده را همراه با نمک و فلفل سرخ میکنیم. سپس روغن را در ماهیتابهای گرم کرده و قارچ ها را داخل روغن انداخته تا سرخ شود. بعد کرفس سرخ شده را با قارچ مخلوط کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت میدهیم و در آخر بعد از سرخ شدن کمی سرکه سفید به قارچ ها اضافه میکنیم. و برای سرو درون بشقابی گوجههای حلقه شده را بچیند و بعد از آن قارچ و کرفس را روی گوجهها گذاشته و با چند شاخه برگ کرفس آن را تزئین کنید.
نكته :
اگر قارچ را قبل از سرخ شدن كمي در نمك و آبليمو بخوابانيم ، از سياه شدن آن هنگام سرخ شدن جلوگيري مي كند . در ضمن اضافه كردن سركه سفيد اختياري است و بستگي به ذائقه افراد دارد .