طرز تهیه سالاد مراکشی
چهارشنبه 20 مهر 1390 - پرتقالها را شسته و کاملاً پوست کنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش میدهیم. تربچهها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمیآوریم. . .
طرز تهیه سالاد مراکشی
مواد لازم
پرتقال درشت (با پوست) =6 عدد (2 کیلوگرم)
تربچه درشت= 10 عدد
پیاز قرمز متوسط= 1 عدد
زیتون سیاه بدون هسته= 150 گرم
مواد لازم برای سس سالاد:
سیر تازه درشت= 1 عدد
پودر پاپریکا= 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین= 2/1 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه= 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر= 2 قاشق سوپخوری
شکر= 4/1 قاشق چایخوری
چاشنی سالاد= 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
پرتقالها را شسته و کاملاً پوست کنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش میدهیم. تربچهها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمیآوریم. پیاز را پوست کنده و به صورت حلقههای نازک برش میدهیم. برای چیدمان مواد باید یک حلقه تربچه و یک حلقه پرتقال به صورت یک در میان در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آن پیازها را ریخته و زیتون را نیز روی آن پخش میکنیم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده وروی سالاد میریزیم. این سالاد را میتوانید همراه با مرغ و یا ماهی نیز سرو کرده و میل نمایید .