جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
طرز تهیه سالاد مراکشی
طرز تهیه سالاد مراکشی
چهار‌شنبه 20 مهر 1390 - پرتقالها را شسته و کاملاً پوست کنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش می­دهیم. تربچه­ها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمی­آوریم. . .

طرز تهیه سالاد مراکشی

مواد لازم

پرتقال درشت (با پوست) =6 عدد (2 کیلوگرم)
تربچه درشت= 10 عدد
پیاز قرمز متوسط= 1 عدد
زیتون سیاه بدون هسته= 150 گرم
مواد لازم برای سس سالاد:
سیر تازه درشت= 1 عدد
پودر پاپریکا= 2/1 قاشق چایخوری
پودر دارچین= 2/1 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه= 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون بکر= 2 قاشق سوپخوری
شکر= 4/1 قاشق چایخوری
چاشنی سالاد= 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه

پرتقالها را شسته و کاملاً پوست کنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش می­دهیم. تربچه­ها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمی­آوریم. پیاز را پوست کنده و به صورت حلقه­های نازک برش می­دهیم. برای چیدمان مواد باید یک حلقه تربچه و یک حلقه پرتقال به صورت یک در میان در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آن پیازها را ریخته و زیتون را نیز روی آن پخش می­کنیم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده وروی سالاد می­ریزیم. این سالاد را می­توانید همراه با مرغ و یا ماهی نیز سرو کرده و میل نمایید .