كارشناس مواد آشاميدني و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي يزد تاكيد كرد: ظروف مسي نه تنها مس بدن را تامين نمي كند بلكه به سلامتي نيز آسيب ميرساند.
رضا موركيان در اين باره اظهار كرد: ظروف مسي براي هدايت گرمايي، ظروف خيلي مناسبي هستند و از زمان قديم نيز از اين ظروف براي پخت و پز استفاده مي شد، اما در صورت تشكيل شدن اكسيد مس يا زنگ مس - كه زرد رنگ و داراي تركيبي بسيار سمي است- در اين ظروف، به سلامت بدن آسيب مي رسد چراكه اين ماده خطرناك است.
وي ادامه داد: چون در حين استفاده از ظروف مسي، لايه قلع از اين گونه ظروف جدا شده و وارد مواد غذايي مي شود و يا در اثر شستشو نيز ممكن است اين لايه از ظرف جدا شود.
اين كارشناس مواد آشاميدني، آرايشي و بهداشتي افزود: وجود قلع يا استفاده بي رويه از ظروف مسي سبب افزايش قلع در مواد غذايي و آسيب به سلامت انسان مي شود، بنابراين بهتر است از اين ظروف به ويژه در ظروف خانگي و آشپزخانه به طور مداوم استفاده نشود.
براساس گزارش وبدا، موركيان در پايان تصريح كرد: بعضي از افراد معتقدند استفاده مداوم از ظروف مسي سبب مي شود كه مس مورد نياز بدن تامين شود در حالي كه اين تفكر اشتباه است چرا كه به مقدار مورد نياز بدن، مس در مواد غذايي وجود دارد و نيازي به استفاده از اين ظروف جهت تامين مس بدن نيست.