سه‌شنبه 23 آوريل 2024 - 04 ارديبهشت 1403
مرباي خلال نارنج
مرباي خلال نارنج
پنج‌شنبه 16 مهر 1388 -

مواد لازم:

خلال پوست نارنج خشك  100 گرم

شكر     يك كيلو

آب‌ليمو     دو قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

- خلال نارنج ‌ها را پاك كنيد و بشوييد و مدت سه ساعت در آب گرم خيس كنيد تا تازه و نرم شوند. در اين مدت چند بار آب آن‌را عوض كنيد.

- مقداري آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد.

- خلال‌ها را در آب جوش بريزيد و بگذاريد چند جوش بزند.

- سپس خلال‌ها را در آب‌كش بريزيد و با آب سرد بشوييد. اين عمل را براي 4 تا 5 بار تكرار كنيد تا تلخي خلال‌ها گرفته شود.

- شكر را با سه ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا جوش بيايد.

- بعد از اين‌كه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلال‌ها را داخل شربت بريزيد و بگذاريد با حرارت ملايم  شربت قوام بيايد.

- در انتها آب‌ليمو را به مربا اضافه كنيد.عد از يكي دو جوش، مربا آماده است.