مرباي خلال نارنج
پنجشنبه 16 مهر 1388 -
مواد لازم:
خلال پوست نارنج خشك 100 گرم
شكر يك كيلو
آبليمو دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
- خلال نارنج ها را پاك كنيد و بشوييد و مدت سه ساعت در آب گرم خيس كنيد تا تازه و نرم شوند. در اين مدت چند بار آب آنرا عوض كنيد.
- مقداري آب در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد.
- خلالها را در آب جوش بريزيد و بگذاريد چند جوش بزند.
- سپس خلالها را در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد. اين عمل را براي 4 تا 5 بار تكرار كنيد تا تلخي خلالها گرفته شود.
- شكر را با سه ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد تا جوش بيايد.
- بعد از اينكه شكر كاملا حل شد و چند جوش خورد، خلالها را داخل شربت بريزيد و بگذاريد با حرارت ملايم شربت قوام بيايد.
- در انتها آبليمو را به مربا اضافه كنيد.عد از يكي دو جوش، مربا آماده است.