شنبه 27 آوريل 2024 - 08 ارديبهشت 1403
حريره بادام
حريره بادام
چهار‌شنبه 24 شهريور 1389 - براي تهيه آرد برنج ، يك پيمانه برنج را خيس كنيد و آن را در صافي بريزيد پس از اينكه آب آن در رفت ، آنرا آسك كنيد . آرد را براي مدت چند ساعت در سيني بگذاريد تا كاملا خشك شود و كپك نزند .

حريره بادام

مواد لازم :

آرد برنج                                      20 گرم                              63 في

بادام                                          3 گرم                                 36 في

شكر                                         1 قاشق شربت خوري

آب                                           1 ليوان

گلاب                                       1 قاشق چايخوري

طرز تهيه :

در ابتدا آرد برنج را روي گاز كمي بو مي دهيم تا زماني كه بوي عطر برنج به مشاممان برسد . پس از آن آب را به ظرف اضافه مي كنيم . سپس بادام را كه از قبل در يك ظرف آب جوشانديم و با رنده ريز رنده كرده ايم به مواد اضافه مي كنيم و بعد شكر وگلاب را روي مواد مي ريزيم و به هم مي زنيم تا خوب مخلوط  شوند . سپس ظرف را روي شعله ملايم گاز به مدت 15 دقيقه قرار مي دهيم تا كمي از حالت مايع بودن خارج شود .