جمعه 22 نوامبر 2024 - 02 آذر 1403
11 دليل براي خوردن روزي 1 سيب
11 دليل براي خوردن روزي 1 سيب
يكشنبه 02 مرداد 1390 - سیب به بهبود تنفس، درمان و پیشگیری از آسم، افزایش هوش، پیشگیری و درمان آلزایمر، کاهش کلسترول، کاهش خطر حملات قلبی، کاهش احتمال ابتلا به سرطان، افزایش انرژی بدن، افزایش بینایی و بهبود دیابت کمک می‌کند.


سيب به بهبود تنفس، درمان و پيشگيري از آسم، افزايش هوش، پيشگيري و درمان آلزايمر، كاهش كلسترول، كاهش خطر حملات قلبي، كاهش احتمال ابتلا به سرطان، افزايش انرژي بدن، افزايش بينايي و بهبود ديابت كمك مي‌كند.

جدا از طعم و مزه‌ي بسيار عالي كه سيب دارد، اين ميوه كوله‌باري از خواص درماني را در خود دارا مي‌باشد.

سيب نقش مهمي در سلامت بدن دارد و مزيت آن اين است كه علاوه بر پيشگيري از بيماري‌ها، باعث افزايش سلامتي نيز مي‌شود.

در اين‌جا، براي شما دلايلي آورده‌ايم كه چرا بايد روزي حداقل يك عدد سيب بخوريد.


1-به بهبود تنفس، درمان و پيشگيري از آسم كمك مي‌كند
محققان انگليسي اخيراً به اين نتايج دست پيدا كرده‌اند كه مادراني كه در طي زمان بارداري سيب بيشتري مي‌خورند، كمتر احتمال دارد فرزنداني داشته باشند كه تا سن 5 سالگي دچار آسم شوند.

اين ميوه مي‌تواند از ريه‌هاي افراد بزرگ‌سال نيز محافظت كند.

همچنين مي‌تواند احتمال مبتلا شدن به آسم، سرطان ريه و بسياري از بيماري‌هاي ديگر را كاهش دهد. اگر شما از مشكلات ناشي از آسم رنج مي‌بريد با خوردن يك فنجان آب سيب مي‌توانيد به رفع اين مشكلات و نگراني‌ها كمك كنيد. يكي از نشانه‌هاي آسم به سختي و با صداي بلند نفس كشيدن است اما با خوردن آب سيب تازه مي‌توانيد اين نشانه‌ها را از بين ببريد.


2- باعث مي‌شود ديرتر گرسنه شويد
سيب حاوي ميزان زيادي فيبر مي‌باشد و بدون اين‌كه شما كالري زيادي دريافت كنيد، معده را پُر نموده و باعث مي‌شود ديگر احساس گرسنگي نكنيد.

شيريني طبيعي كه در سيب وجود دارد به آهستگي وارد خون مي‌شود و به حفظ قند خون و اين‌كه سطح انسولين را در بدن شما در حد ثابتي نگاه دارد، كمك مي‌كند، در نتيجه بدن شما احساس پُري و سير بودن بيشتري خواهد كرد، برعكس خوراكي‌هاي آماده كه مواد قندي در آن‌ها بسيار زياد است و گرسنگي‌هاي بسيار سريع را به دنبال دارند.


3- به افزايش هوش، پيشگيري و درمان آلزايمر كمك مي‌كند
احتمالاً به علت افزايش توليد استيل كولين (يك ماده شيميايي كه وظيفه رساندن پيغام بين سلول‌هاي عصبي را بر عهده دارد)، سيب به بالا بردن كارايي حافظه ضمن افزايش سن و كاهش بالقوه‌ي شانس ابتلا به بيماري آلزايمر كمك مي‌كند. اين نتايج، از تحقيقاتي كه در دانشگاه منچستر بر روي حيوانات انجام شد، به دست آمد.
اثر آن در درمان و پيشگيري از آلزايمر به گونه‌اي است كه خوردن سيب باعث تقويت سلول‌هاي مغز مي‌شود.


4- كلسترول خون را كاهش مي‌دهد
بايد از دو تركيب كليدي و اصلي تشكر كنيم؛ پكتين (نوعي فيبر گياهي) و پلي فنول‌ها (نوعي آنتي‌اكسيدان قوي). سيب مي‌تواند سطح كلسترول بد خون (LDL) را پايين بياورد و به اين ترتيب از گرفتگي عروق جلوگيري مي‌كند.
براي استفاده‌ي بيشتر از مواد مغذي موجود در سيب، پوست آن را دور نيندازيد، زيرا پوست سيب دو تا شش برابر بيشتر از گوشت آن، تركيبات آنتي‌اكسيداني دارد.

با خوردن سيب به طور منظم مي‌توانيد از مبتلا شدن به ديابت و مشكلات

ديگري كه به دنبال دارد جلوگيري كرد. ژلاتين موجود در سيب نقش انسولين را

ايفا مي‌كند در نتيجه در تنظيم سطح قند خون بدن اهميت ويژه‌اي دارد

سطح بالاي كلسترول در بدن مشكلات طولاني مدت و خطرناكي را به دنبال دارد با مصرف سيب مي‌توانيد سطح كلسترول را در حد نرمال نگه داريد.
مطالعات و پژوهش‌ها حاكي از اين است كه خوردن دو عدد سيب در هر روز تقريباً به ميزان 16 درصد سطح كلسترول را پايين مي‌آورد. براي كاهش سطح كلسترول هيچ چيز ديگري به اندازه سيب مفيد نيست.


5- با سرطان مبارزه مي‌كند
مطالعات آزمايشگاهي نشان داده‌اند تركيبات مختلفي كه در اين ميوه‌ي آب‌دار وجود دارد، رشد سلول‌هاي سرطاني را محدود مي‌كنند، اما اين تركيبات زماني بيشتر تأثيرگذار خواهند بود كه به طور كامل از تمام جزئيات سيب استفاده شود (البته به جز ساقه و دانه آن).
افرادي كه روزانه بيشتر از يك سيب مي‌خورند، درصد مبتلا شدن به چند نوع سرطان را 9 تا 42 درصد در خود پايين مي‌آورند (سرطان دهان، مري، روده بزرگ، سينه، تخمدان، سرطان پروستات و سرطان‌هاي ديگر). اين نتايج از تحقيقات محققان ايتاليايي به دست آمده است.

از آنجايي كه فيبر موجود در سيب در تقويت دستگاه گوارش موثر است از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگيري مي‌كند. خوشبختانه مطالعات نشان داده است كه مصرف اين ميوه خطر ابتلا به سرطان ريه و سرطان سينه را نيز كاهش مي‌دهد و به طور كلي سيب، ميوه‌اي كاملاً استثنايي در پيشگيري از انواع سرطان‌ها به شمار مي‌آيد.


6- دستگاه گوارش را تقويت مي‌كند
افرادي كه از مشكلات دستگاه گوارشي رنج مي‌برند با خوردن سيب مي‌توانند عملكرد اين دستگاه را در حد نرمال نگه دارند.
مهم‌ترين دليل در تنظيم و تقويت دستگاه گوارش اين است كه سيب سرشار از فيبر است و اين بدان معناست كه حركات روده‌اي را منظم مي‌كند و دير هضمي و يبوست را از بين مي‌برد. با تنظيم دستگاه گوارشي از دل دردهاي مزمن و شديد كه به اين دستگاه مرتبط است نيز كاسته مي‌شود.


7- موجب افزايش انرژي بدن مي‌شود
قندي كه در سيب وجود دارد طبيعي است و فوايد زيادي دارد كه به هيچ عنوان قابل مقايسه با شيريني‌ها و قندهاي مصنوعي نيست.
قند موجود در سيب باعث افزايش انرژي مي‌شود به همين دليل است كه خوردن اين ميوه صبح زود و قبل از صبحانه توصيه شده و تا آخر شب بدن را سرحال نگه مي‌دارد و انرژي مورد نياز را تأمين مي‌كند.


8- به درمان آنمي (كم خوني) كمك مي‌كند
از آن‌جايي كه سيب داراي آهن است در درمان آنمي نقش مهمي دارد. آهن موجود در بدن سطح هموگلوبين را افزايش مي‌دهد كه افزايش هموگلوبين با درمان آنمي رابطه مستقيم دارد اگر شما دائماً احساس ضعف و خستگي داريد با خوردن اين ميوه مي‌توانيد سرحال شويد زيرا قند طبيعي و اسيدهاي موجود در سيب با آهن آن تركيب شده و باعث افزايش انرژي و همچنين تقويت سيستم ايمني بدن مي‌شود به گونه‌اي كه بدن در برابر بيماري‌ها حالت آماده باش به خود مي‌گيرد.

9- كاهش خطر حملات قلبي را به دنبال دارد
سيب سرشار از آنتي اكسيدان قوي است و در حقيقت آنتي اكسيدان براي سلامت قلب فوايد زيادي دارد مصرف سيب كمك زيادي به درمان و پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي مي‌كند.
از آنجايي كه بيماري قلبي با افزايش سن، زياد مي‌شود، مصرف اين ميوه هيچ‌وقت دير نيست و به خوردن آن توصيه زيادي شده است.


10 – به بهبود ديابت كمك مي كند
افرادي كه مبتلا به ديابت هستند در صورت درمان نكردن آن به مشكلات ديگري نيز دچار مي‌شوند كه به ديابت مربوط مي‌شود از جمله اختلالات عصبي، مشكلات كليوي و مشكلات بينايي. با خوردن سيب به طور منظم مي‌توانيد از مبتلا شدن به ديابت و مشكلات ديگري كه به دنبال دارد جلوگيري كرد. ژلاتين موجود در سيب نقش انسولين را ايفا مي‌كند در نتيجه در تنظيم سطح قند خون بدن اهميت ويژه‌اي دارد. خوشبختانه اين ميوه در شرايط آب و هوايي مختلف برداشت مي‌شود.

11- به افزايش بينايي كمك مي‌كند
مشكلات ناشي از بينايي تقريباً غيرقابل پيشگيري است اما اخيراً مطالعات انجام شده نشان داده است كه سيب مي‌تواند اثر مطلوبي بر بينايي داشته باشد از آن‌جايي كه سيب منبعي غني از ويتامين A و ويتامين C است در درمان شب كوري و كور رنگي اثرات مثبتي دارد.