جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
 طرز تهيه سالاد کلم وسیب
طرز تهيه سالاد کلم وسیب
سه‌شنبه 28 تير 1390 - ابتدا سیب را با رنده درشت رنده کنید.بعد آبلیمو را اضافه کنیدو هم بزنید . . .

طرز تهيه سالاد کلم وسیب

مواد لازم:

سیب با پوست                           2 عدد متوسط
آبلیمو                                       1قاشق سوپخوری
پیازچه حلقه کرده                       4عدد
کلم رنده کرده                            3پیمانه
هویج درشت رنده کرده               1عدد درشت
جعفری درشت خرد کرده             1/2پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس:

دوغ بی نمک =125میلی لیتر
خامه ساده =120گرم
سرکه قرمز =1قاشق سوپخوری

طرز تهيه:

ابتدا سیب را با رنده درشت رنده کنید.بعد آبلیمو را اضافه کنیدو هم بزنید.پس از آن كلم و هويج را اضافه كنيد و مواد را با هم مخلوط كنيد و سپس جعفري را روي مواد بپاشيد و مواد را خوب به هم بزنيد و بعد پيازچه هاي حلقه حلقه شده را روي مواد قرار دهيد و سپس سس را اضافه کنید و میل نمایید.

روش تهیه سس:
خامه ، سركه و دوغ  را در شیشه ی در داری بریزید:درش را محکم ببندید و تکان دهید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.