جمعه 22 نوامبر 2024 - 02 آذر 1403
 نوشيدن شيرهنگام صبح، مصرف ناهار را كاهش مي‌دهد
نوشيدن شيرهنگام صبح، مصرف ناهار را كاهش مي‌دهد
يكشنبه 19 تير 1390 - نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که نوشیدن شیر بدون چربی به جای آب میوه در وعده غذایی صبحانه باعث می‌شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و کمتر ناهار بخورید.

نتايج يك پژوهش جديد نشان مي‌دهد كه نوشيدن شير بدون چربي به جاي آب ميوه در وعده غذايي صبحانه باعث مي‌شود احساس سيري بيشتري داشته باشيد و كمتر ناهار بخوريد.

‌در اين پژوهش جديد محققان استراليايي دريافته‌اند كه نوشيدن شير بدون چربي به هنگام صبح كمك به افزايش احساس سيري مي‌كند و در نتيجه مقدار مصرف كالري در وعده غذايي بعدي را كاهش مي‌دهد. در صورتي كه با نوشيدن آب ميوه به هنگام صبحانه اين اتفاق تقريبا نمي‌افتد.

تحقيقات نشان داده است: افرادي كه شير مي‌نوشند مقدار كالري مصرفي آنها در هنگام ناهار حدود 9 درصد كاهش مي‌يابد يا به عبارتي 50 كالري كمتر غذا مي‌خورند. در اين پژوهش 34 زن و مرد سالم اما دچار اضافه وزن در دو جلسه آزمايشي حضور پيدا كردند. در يك آزمايش اين افراد هنگام صبحانه 20 اونس شير بدون چربي نوشيدند و در آزمايش ديگر همين گروه هنگام صبحانه به همين مقدار آب ميوه مصرف كردند. هر دو نوشيدني حدود 250 كالري انرژي براي وعده غذايي صبحانه به بدن وارد كردند.

محققان دريافتند: زماني كه اين افراد شير نوشيده بودند از فاصله صبحانه تا ناهار احساس سيري بيشتري داشتند و هنگام ناهار كالري كمتري مصرف كردند. شرح اين پژوهش در مجله آمريكايي «تغذيه كلينيكي» منتشر شده است.