طرز تهيه ماكاروني
مواد لازم :
ماكاروني پخته 36 گرم 60 في
قارچ 23 گرم 20 في
گوجه فرنگي 33 گرم 8 في
هويج 25 گرم 8 في
فلفل دلمه اي 9 گرم 3 في
طرز تهيه :
ابتدا پياز داغ گرفته ، بعد از اينكه پياز طلايي شد ، هويج را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم . بعد از اينكه احساس كرديم هويج تفت خورده ، فلفل دلمه اي را به آن اضافه مي كنيم و پس از آن قارچ و گوجه فرنگي را به مواد اضافه مي كنيم و بعد از آن به اندازه يك قاشق چايخوري رب گوجه اضافه مي كنيم . مواد را به مدت 10 دقيقه روي شعله ملايم مي گذاريم تا كاملا پخته شود . در ضمن براي طعم گرفتن مواد به مقدار لازم نمك ، زردچوبه و آبليمو اضافه مي كنيم .
گرد آورنده : مرضيه رفيعي