سالاد ذرت تازه و برنج
چهارشنبه 15 تير 1390 - بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید. . .
سالاد ذرت تازه و برنج
مواد لازم برای 10نفر
ذرت تازه 4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده 1.5 پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی 500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده 1 عدد
فلفل سبز به صورت خلال شده 1 عدد
سرکه برنج یا قرمز 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.
ذرت تازه 4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده 1.5 پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی 500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده 1 عدد
فلفل سبز به صورت خلال شده 1 عدد
سرکه برنج یا قرمز 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.