جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
سالاد ذرت تازه و برنج
سالاد ذرت تازه و برنج
چهار‌شنبه 15 تير 1390 - بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید. . .

سالاد ذرت تازه و برنج

مواد لازم برای 10نفر

ذرت تازه                                                         4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده                               1.5  پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی                                         500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده                                1 عدد
فلفل سبز به صورت خلال شده                          1 عدد
سرکه برنج یا قرمز                                           2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون                                                   2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.

نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.