اردو بادمجان با ماست و سير
چهارشنبه 15 تير 1390 - اين غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .
اردو بادمجان با ماست و سير
مواد لازم:
گوجه فرنگي 2 عد
بادمجان متوسط 3 تا 4 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
ماست رژيمي يک و نيم ليوان
سير 3 تا 4 حبه
فلفل دلمه اي نصف عدد
جعفري خرد شده نصف پيمانه
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها و فلفل دلمه اي را خوب ريز کنيد . بادمجان ها را صف کرده و به مدت 1 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهيد . سپس آن را در صافي ريخته بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود . سپس با پارچه اي تميز بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن خوب سرخ کنيد ، روغن اضافه را بگيريد و تمام بادمجان ها را در ديس بچينيد و روي آن کمي نمک و سماق بپاشيد . ماست و سير رنده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کرده و روي بادمجان ها را با آن کاملا پوشش دهيد . سپس به ترتيب گوجه فرنگي هاي ريز شده و فلفل دلمه اي و جعفري خرد شده را روي ماست بريزيد و در آخر کمي نمک و سماق روي آن بپاشيد . اين غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .
گوجه فرنگي 2 عد
بادمجان متوسط 3 تا 4 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
سماق به مقدار لازم
ماست رژيمي يک و نيم ليوان
سير 3 تا 4 حبه
فلفل دلمه اي نصف عدد
جعفري خرد شده نصف پيمانه
طرز تهيه:
گوجه فرنگي ها و فلفل دلمه اي را خوب ريز کنيد . بادمجان ها را صف کرده و به مدت 1 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهيد . سپس آن را در صافي ريخته بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود . سپس با پارچه اي تميز بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن خوب سرخ کنيد ، روغن اضافه را بگيريد و تمام بادمجان ها را در ديس بچينيد و روي آن کمي نمک و سماق بپاشيد . ماست و سير رنده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کرده و روي بادمجان ها را با آن کاملا پوشش دهيد . سپس به ترتيب گوجه فرنگي هاي ريز شده و فلفل دلمه اي و جعفري خرد شده را روي ماست بريزيد و در آخر کمي نمک و سماق روي آن بپاشيد . اين غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .