جمعه 03 مي 2024 - 14 ارديبهشت 1403
اردو بادمجان با ماست و سير
اردو بادمجان با ماست و سير
چهار‌شنبه 15 تير 1390 - اين غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .

اردو بادمجان با ماست و سير

مواد لازم:

گوجه فرنگي                                   2 عد
بادمجان متوسط                             3 تا 4 عدد
روغن                                            به مقدار لازم
نمک                                            به مقدار لازم
سماق                                         به مقدار لازم
ماست رژيمي                               يک و نيم ليوان
سير                                            3 تا 4 حبه
فلفل دلمه اي                                نصف عدد
جعفري خرد شده                           نصف پيمانه

طرز تهيه:

گوجه فرنگي ها و فلفل دلمه اي را خوب ريز کنيد . بادمجان ها را صف کرده و به مدت 1 تا 3 ساعت در آب و نمک قرار دهيد . سپس آن را در صافي ريخته بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود . سپس با پارچه اي تميز بادمجان ها را خشک کرده و دو طرف آن را در روغن خوب سرخ کنيد ، روغن اضافه را بگيريد و تمام بادمجان ها را در ديس بچينيد و روي آن کمي نمک و سماق بپاشيد . ماست و سير رنده شده و کمي نمک را با هم مخلوط کرده و روي بادمجان ها را با آن کاملا پوشش دهيد . سپس به ترتيب گوجه فرنگي هاي ريز شده و فلفل دلمه اي و جعفري خرد شده را روي ماست بريزيد و در آخر کمي نمک و سماق روي آن بپاشيد . اين غذا با نان و به عنوان پيش غذا سرو مي شود .