دوشنبه 25 نوامبر 2024 - 05 آذر 1403
ورود ممنوع‌ها به مايكروويو!
ورود ممنوع‌ها به مايكروويو!
يكشنبه 12 تير 1390 - ورود مرغ پوست کنده به مکروویو مساوی با تبخیر کامل آب موجود در بافت‌های گوشت است و حاصل کار یک مرغ خشک شده خواهد بود.


با آمدن مايكروويو به بازار، روند گرم كردن و يخ زدايي غذا‌ها سرعت بيشتري گرفته است اما با وجود اينكه روي مايكروويو‌ها درجه‌هاي مختلفي براي گرم كردن مواد غذايي تعريف شده است.

كارشناسان چند ماده غذايي را در فهرست ممنوع‌الورود‌ها به اين دستگاه قرار داده‌اند:
- اگر مي‌خواهيد قرص ناني را كه به اندازه سنگ سخت شده است گاز بزنيد، آن را در مايكروويو بگذاريد.

- پيتزا هم مانند نان پس از قرار گرفتن در مايكروويو نرمي خود را از دست داده و در جريان هواي آزاد به سرعت سفت مي‌شود.

- ورود مرغ پوست كنده به مكروويو مساوي با تبخير كامل آب موجود در بافت‌هاي گوشت است و حاصل كار يك مرغ خشك شده خواهد بود.

- گاهي صبر كردن براي آب شدن يخ بستني طاقت فرساست. اما هيچ وقت براي يخ زدايي بستني از مايكروويو استفاده نكنيد، چون نيمي از بستني در حالي كه نيمي ديگر از آن همچنان يخ زده است، ذوب مي‌شود.

- هيچ‌گاه براي گرم كردن كيك از مايكروويو استفاده نكنيد بلكه آن را در فر قرار دهيد.

- ميوه‌هاي پوست كنده هم در مايكروويو به ميوه خشك تبديل مي شوند.

- گذاشتن تخم مرغ در مكروويو مساوي با منفجر شدن آن است.

- نتيجه استفاده از مايكروويو براي گرم كردن ماهي و ميگو هم به هيچ‌وجه رضايت بخش نخواهد بود.