خورشت كلم
شنبه 30 مرداد 1389 - ابتدا كمي پياز داغ گرفته و قلم گوسفد را در آن تفت مي دهيم . . .
خورشت كلم
مقدار فنيل اين غذا 76 است .
مواد لازم :
گل كلم 70 گرم 49 في
هويج 18 گرم 6 في
گوجه فرنگي 41 گرم 10 في
پياز 30 گرم 9 في
قلم گوسفند 1 عدد
نمك ، زرد چوبه ، ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا كمي پياز داغ گرفته و قلم گوسفد را در آن تفت مي دهيم . نمك ، زرد چوبه و ادويه را به آن اضافه مي كنيم و بعد كلم را به مواد اضافه كرده و به هم مي زنيم . سپس به ميزان كافي آب در ظرف مي ريزيم و پس از آن گوجه را اضافه مي كنيم . پس از جوشيدن به مدت 2 ساعت روي شعله ملايم قرار مي دهيم تا پخته شود .
گرد آورنده : مرضيه رفيعي