سيب زميني خرد شده با چاشني سير و گشنيز
فنيل آلانين موجود در غذا : 131 ميلي گرم
مواد لازم :
سيب زميني 100 گرم 92 في
پودر گشنيز 5/. گرم 3 في
زردچوبه 8/1 قاشق چايخوري
روغن 2 قاشق غذاخوري
نمك به مقدار لازم
سيب زميني را دو نيم كنيد و هر نيمه را به 7 قسمت تقسيم نماييد ( به شكل خلال ) سيب زميني ها را كمي سرخ كنيد سپس زردچوبه را اضافه نماييد بعد از چند ثانيه شعله را خاموش كنيد .
مواد چاشني :
پياز 30 گرم 9 في
سير 1 حبه 3 گرم 5 في
گوجه فرنگي 80 گرم 19 في
گشنيز تازه 2 گرم 2 في
سركه 1 قاشق مربا خوري 1 في
روغن 1 قاشق غذاخوري
نمك به مقدار لازم
روش تهيه چاشني :
سير و پياز خرد شده را به مدت 5 تا 10 دقيقه در روغن تفت مي دهيم . دانه هاي گوجه فرنگي را جدا مي كنيم . گوجه فرنگي خرد شده و سركه را به آن اضافه مي كنيم و با 4 قاشق غذاخوري آب را به مدت 5 تا 10 دقيقه روي شعله مي گذاريم تا بپزد و غليظ شود . نمك و گشنيز خرد شده را به آن اضافه مي كنيم بعد از مخلوط كردن شعله را خاموش مي كنيم . سيب زميني سرخ شده را وسط بشقاب قرار مي دهيم و دور آن را با چاشني تزيين مي كنيم . يك شاخه گشنيز را قبل از خرد كردن براي تزيين روي سيب زميني نگه مي داريم .