پاكورا (نوعي غذاي هندي)
يكشنبه 02 آبان 1389 -
مواد لازم:
آرد سفيد يك چهارم ليوان
آرد نخود سه چهارم ليوان
پياز ريز شده 2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ريز شده 1 يا 2 عدد
گشنيز ريز شده يك چهارم ليوان
شويد ريز شده يك چهارم ليوان
تره فرنگي ريز شده كمي
بيكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
زردچوبه 1 قاشق چايخوري
نمك به مقدار لازم
آب يك سوم ليوان
روغن سرخ كردني به مقدار لازم
طرز تهيه:
- آرد سفيد، آرد نخود، بيكينگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنيد.
- پياز ريز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنيد. سپس مواد را با قاشق هم بزنيد.
- گشنيز، شويد و تره فرنگي ريز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنيد.
- از مواد به اندازه يك قاشق غذاخوري برداشته و در ماهيتابه بريزيد تا در روغن سرخ شود. بقيه مواد را به همين طريق سرخ كنيد.
- پاكورا را به صورت گرم، همراه با سس فلفل يا سس گوجه فرنگي ميل كنيد.