جمعه 22 نوامبر 2024 - 02 آذر 1403
 طرز تهيه لازانياي سبزيجات
طرز تهيه لازانياي سبزيجات
دوشنبه 06 تير 1390 - این لازانیای کم چرب شامل سبزیجات رنگی است که آن را تبدیل به یک شام سالم و مغذی می کنند.

طرز تهيه لازانياي سبزيجات

مواد لازم:

روغن زیتون =2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده = 1 حبه
پیاز معمولی به دقت خرد شده =1 عدد
قارچ ورقه شده =1/5 فنجان
کرفس خرد شده =1 ساقه
هویج متوسط خرد شده =1 عدد
کدوی سبز تکه شده =1 عدد
کدوی زرد تکه شده =1 عدد
گوجه فرنگی رنده شده=1/5 لیوان
رب گوجه فرنگی =2 قاسق غذاخوری
آویشن یا ادویه های ایتالیایی مختلف =1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه آسیاب شده =به مقدار لازم
برگ اسفناج خرد شده =2 عدد
پنیر رژيمي =3/4لیوان

طرز تهیه :

اجاق را از قبل در دمای 375 درجه گرم کنید و ظرف لازانیا را با اسپری روغن که چسبندگی ایجاد نمی کند چرب کنید. روغن را در یک ماهی تابه بزرگ داغ کنید، سیر، پیاز، قارچ ها، کرفس، کدو ها را 10 دقیقه سرخ کنید تا زمانی که سبزی ها نرم شوند. سپس رب گوجه فرنگی، ادویه و فلفل سیاه را بریزید. سپس آن را جوش آورید و 10 دقیقه در این حالت نگه دارید. سپس اسفناج را با آن مخلوط کنید. سپس سس را با پنیر مخلوط کرده و ورقه های لازانیا را چیده و این مواد را با پنیر داخل آن وارد کنید و سپس ورقه دیگر و به همین ترتیب ادامه دهید و به مدت 30 دقیقه با دمای 370 درجه حرارت دهید. به صورت داغ با تزئینات مصرف کنید.

این لازانیای کم چرب شامل سبزیجات رنگی است که آن را تبدیل به یک شام سالم و مغذی می کنند. شما حتی می توانید آن را تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید تا آماده پخت شود. اگر این کار را کردید بگذارید 10 تا 20 دقیقه قبل از اینکه در اجاق قرار گیرد در دمای اتاق بماند.