محققان هندي دريافتند «ماده تي فلاوين 2» كه تنها در چاي سياه وجود دارد باعث كشتهشدن سلولهاي سرطاني ميشود.
محققان هندي اعلام كردند، خوردن مداوم و روزانه چاي سياه ميتواند خطر پيشرفت بيماري سرطان را كم كند.
به گزارش تايمز اينديا (Times of India)، تحقيقات محققان هندي نشان داده چاي سبز و سياه داراي آنتي اكسيدانهايي است كه ميتواند با توده مولكولها و سلولهاي مضر مبارزه كند.
بر اساس اين گزارش، نوشيدن 2 فنجان چاي به اندازه خوردن 2 عدد سيب يا خوردن 5 تكه سبزي داراي آنتي اكسيدان است.
محققان هندي طي 2 تحقيق بر روي مواد تشكيل دهنده چاي دريافتند «ماده تي فلاوين 2» كه تنها در چاي سياه وجود دارد باعث كشتهشدن سلولهاي سرطاني ميشود.
در دومين تحقيق، محققان هندي به سنجش عملكرد اثر «پلي فنل» موجود در چاي سياه و چاي سبز در پيشرفت سرطان سينه در موشهاي ماده پرداختند و دريافتند كه هر 2 چاي به طور خاص، شمار تومورهاي سينه را در موشها به ترتيب 77 درصد و 92 درصد كاهش داده و رشد آنها را كم كرده است.
به گفته محققان مطالعات جديد ديگري لازم است تا اثر چاي را در درمان سرطان انسان بسنجند.