سمبوسه
يكشنبه 24 مرداد 1389 - اگر به جای نان معمولی از آرد رژیمی استفاده کرده و خمیر مخصوص را تهیه کنید ، میزان فنیل هر عدد سمبوسه پایین می آید و تعداد بیشتری قابل استفاده خواهد بود .
مواد لازم
نان لواش ( نان سمبوسه ) 20 گرم
سیب زمینی پخته 31 گرم
پیاز داغ 1 قاشق شربت خوری
جعفری یک قاشق شربت خوری
نان را به صورت بلند برش زده . سیب زمینی پخته ، پیاز و جعفری را روی آن گذاشته ، به صورت مثلثی می پیچیم و سپس در روغن سرخ می کنیم . این غذا 100 عدد فی دارد که اگر به جای نان معمولی از آرد رژیمی استفاده کرده و خمیر تهیه کنید ، میزان فنیل هر عدد سمبوسه پایین می آید و تعداد بیشتری قابل استفاده خواهد بود .
گرد آورنده : مرضیه رفیعی
نان لواش ( نان سمبوسه ) 20 گرم
سیب زمینی پخته 31 گرم
پیاز داغ 1 قاشق شربت خوری
جعفری یک قاشق شربت خوری
نان را به صورت بلند برش زده . سیب زمینی پخته ، پیاز و جعفری را روی آن گذاشته ، به صورت مثلثی می پیچیم و سپس در روغن سرخ می کنیم . این غذا 100 عدد فی دارد که اگر به جای نان معمولی از آرد رژیمی استفاده کرده و خمیر تهیه کنید ، میزان فنیل هر عدد سمبوسه پایین می آید و تعداد بیشتری قابل استفاده خواهد بود .
گرد آورنده : مرضیه رفیعی