پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
کوفته زرشکی
کوفته زرشکی
يكشنبه 24 مرداد 1389 - این غذا در مجموع 100 فی دارد ، که غذایی بسیار متنوع برای افراد پی کی یو محسوب می شود .
مواد لازم
سیب زمینی پخته       100 گرم                - 76 فی
هویج پخته                 25 گرم                  - 6 فی
قارچ                         20 گرم                   -17 فی
زرشک                     10 گرم                    - 1 فی
روغن مایع                2 قاشق غذاخوری
کره                         1 قاشق
سرکه                      1 قاشق چایخوری
نمک                       به میزان لازم
نعنا خشک              به میزان کم

طرز تهیه :
ابتدا ماهی تابه را بر روی گاز گذاشته ، زمانی که گرم شد کره و یک قاشق روغن را درون آن می ریزیم . سپس قارچ خرد شده را درون ظرف می ریزیم تا طلایی رنگ شود ، وقتی خوب سرخ شد ،  نمک و نعنا و سرکه را به آن اضافه می کنیم . در آخر زرشک را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . ( توجه داشته باشید که زرشک زود می سوزد ) مواد داخل کوفته آماده است .
سیب زمینی و هویج را رنده کرده و داخل یک ظرف خوب ورز می دهیم . به دلیل اینکه مواد نشاسته ای بوده و به دست می چسبد ، یک قاشق روغن مایع و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم . سپس خمیر به دست آمده را پهن کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و به شکل کروی حالت می دهیم . کوفته ما آماده سرو است .

گرد آورنده : مریم رفیعی