کوفته زرشکی
يكشنبه 24 مرداد 1389 - این غذا در مجموع 100 فی دارد ، که غذایی بسیار متنوع برای افراد پی کی یو محسوب می شود .
مواد لازم
سیب زمینی پخته 100 گرم - 76 فی
هویج پخته 25 گرم - 6 فی
قارچ 20 گرم -17 فی
زرشک 10 گرم - 1 فی
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق
سرکه 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
نعنا خشک به میزان کم
طرز تهیه :
ابتدا ماهی تابه را بر روی گاز گذاشته ، زمانی که گرم شد کره و یک قاشق روغن را درون آن می ریزیم . سپس قارچ خرد شده را درون ظرف می ریزیم تا طلایی رنگ شود ، وقتی خوب سرخ شد ، نمک و نعنا و سرکه را به آن اضافه می کنیم . در آخر زرشک را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . ( توجه داشته باشید که زرشک زود می سوزد ) مواد داخل کوفته آماده است .
سیب زمینی و هویج را رنده کرده و داخل یک ظرف خوب ورز می دهیم . به دلیل اینکه مواد نشاسته ای بوده و به دست می چسبد ، یک قاشق روغن مایع و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم . سپس خمیر به دست آمده را پهن کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و به شکل کروی حالت می دهیم . کوفته ما آماده سرو است .
سیب زمینی پخته 100 گرم - 76 فی
هویج پخته 25 گرم - 6 فی
قارچ 20 گرم -17 فی
زرشک 10 گرم - 1 فی
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق
سرکه 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
نعنا خشک به میزان کم
طرز تهیه :
ابتدا ماهی تابه را بر روی گاز گذاشته ، زمانی که گرم شد کره و یک قاشق روغن را درون آن می ریزیم . سپس قارچ خرد شده را درون ظرف می ریزیم تا طلایی رنگ شود ، وقتی خوب سرخ شد ، نمک و نعنا و سرکه را به آن اضافه می کنیم . در آخر زرشک را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . ( توجه داشته باشید که زرشک زود می سوزد ) مواد داخل کوفته آماده است .
سیب زمینی و هویج را رنده کرده و داخل یک ظرف خوب ورز می دهیم . به دلیل اینکه مواد نشاسته ای بوده و به دست می چسبد ، یک قاشق روغن مایع و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم . سپس خمیر به دست آمده را پهن کرده و مواد را داخل آن می ریزیم و به شکل کروی حالت می دهیم . کوفته ما آماده سرو است .
گرد آورنده : مریم رفیعی