دسر پرتقال
سهشنبه 15 تير 1389 - 8 عدد از پرتقال ها را از قسمت نوك برش داده و داخل آن را با قاشق ميوه آرايي خالي كنيد. سعي نماييد داخل پرتقال را مانند يك توپك در آورده و بعد داخل هر پرتقال را با همين توپها پر كنيد. . .
مواد لازم
پرتقال 12 عدد
آب سرد نصف پيمانه
پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري
شکر 120 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
پرتقال 12 عدد
آب سرد نصف پيمانه
پودر ژلاتين 1 قاشق سوپخوري
شکر 120 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
طرز تهيه :
8 عدد از پرتقال ها را از قسمت نوك برش داده و داخل آن را با قاشق ميوه آرايي خالي كنيد. سعي نماييد داخل پرتقال را مانند يك توپك در آورده و بعد داخل هر پرتقال را با همين توپها پر كنيد.
آب 4عدد پرتقال را گرفته و با آب ليمو و شكر مخلوط كنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد، تا جايي كه شكر حل شود.همزمان با اين مرحله پودر ژلاتين را بر سطح آب سرد پاشيده و با روش غيرمستقيم (روي بخار در كتري) حرارت دهيد.
سپس پودر ژلاتين را به مخلوط قبلي افزوده و اجازه دهيد تا كمي از حرارت بيافتد. سپس با قاشق داخل پرتقالها را با اين مخلوط پركنيد. درب بالايي پرتقال را گذاشته و ظرف را به مدت 2تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.
حال دسر آماده سرو است.