سالاد كولسلا
سهشنبه 15 تير 1389 - كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد و . . .
مواد لازم براي 4نفر:
250 گرم |
كلم سفيد خلال خردشده |
1 عدد كوچك |
پياز خلال خردشده |
1 عدد متوسط |
فلفل دلمهاي سبز خردشده |
1عدد متوسط |
فلفل دلمهاي قرمز خردشده |
1عدد بزرگ |
هويج رنده شده |
50 گرم |
حبهي انگور |
6قاشق غذاخوري |
ماست كمچرب پاستوريزه |
1قاشق غذاخوري |
سس فرانسوي كمچرب |
روش تهيه:
كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد. سپس ماست و سس فرانسوي را با سبزيجات اضافه كرده وهم بزنيد. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روي آن مقداري جعفري خرد شده بپاشيد و سرو كنيد.
مواد لازم براي سس فرانسوي:
2قاشق غذاخوري |
روغن زيتون |
3قاشق غذاخوري |
سركه |
يك دوم قاشق چايخوري |
پودرخردل |
يك دوم قاشق چايخوري |
شكر |
بهمقدارلازم |
نمك و فلفل |
روش تهيه سس:
تمام مواد را با هم بهخوبي مخلوط كنيد و سپس مورد استفاده قرار دهيد.