پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
 سالاد كولسلا
سالاد كولسلا
سه‌شنبه 15 تير 1389 - كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد و . . .

مواد لازم براي 4نفر:

250 گرم

كلم سفيد خلال خردشده

1 عدد كوچك

پياز خلال خردشده

1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌اي سبز خردشده

1عدد متوسط

فلفل دلمه‌اي قرمز خردشده

1عدد بزرگ

هويج رنده شده

50 گرم

حبه‌ي انگور

6قاشق غذاخوري

ماست كم‌چرب پاستوريزه

1قاشق غذاخوري

سس فرانسوي كم‌چرب

روش تهيه:

كلم، پياز، فلفل قرمز و سبز، هويج و انگور را با هم در يك كاسه مخلوط كنيد. سپس ماست و سس فرانسوي را با سبزي‌جات اضافه كرده وهم بزنيد. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روي آن مقداري جعفري خرد شده بپاشيد و سرو كنيد.

مواد لازم براي سس فرانسوي:

2قاشق غذاخوري

روغن زيتون

3قاشق غذاخوري

سركه

يك دوم قاشق چاي‌خوري

پودرخردل

يك دوم قاشق چاي‌خوري

شكر

به‌مقدارلازم

نمك و فلفل


روش تهيه سس:

تمام مواد را با هم به‌خوبي مخلوط كنيد و سپس مورد استفاده قرار دهيد.