پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
حلوا خرمايي
حلوا خرمايي
چهار‌شنبه 22 ارديبهشت 1389 - اين غذا دسر بسيار خوبي است و مي توانيد آن را به عنوان عصرانه با چاي صرف كنيد .

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:

خرما                                              500 گرم

آرد                                                  250 گرم

پودر پسته و مغز گردوي خرد شده       2 قاشق غذاخوري

روغن                                                 200 گرم

دارچين                                              1 قاشق چاي خوري

 

طرز تهيه:

* ابتدا آرد را الك كرده و با روغن در ظرف نچسب مي ‏ريزيم و روي حرارت قرار مي ‏‏دهيم تا رنگ آرد نسكافه‏ اي رنگ شود، دقت كنيد آرد نسوزد.

* سپس خرما‏ها را هسته گرفته و دست تان را با مقداري روغن مايع چرب نموده و خرماها را چرخ كنيد؛ اين كار باعث مي ‏شود كه خرما به دست شما و همين ‏طور داخل چرخ ‏گوشت نچسبد.

* پس از آن كه دو بار خرما را چرخ كرديد به آرد اضافه نماييد مواد را زير و رو كنيد تا خرما نرم شود، دارچين را نيز اضافه كنيد.

* سپس شعله را ملايم نموده و هم چنان با كاردك حلوا را هم بزنيد تا كاملاً مخلوط و خميري شود.

* گردوي خرد شده را نيز به خمير اضافه كنيد، حلواي داغ را در سيني فر به ضخامت يك سانتي‏ متر پهن كنيد و روي آن را صاف نماييد.

* پس از آن كه سرد شد به شكل لوزي برش زده و روي آن را پودر پسته بپاشيد و در ظرف دلخواه چيده، خارج از يخچال نگهداري كنيد.

انرژي كل: 3500 كيلو كالري