مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
خرما 500 گرم
آرد 250 گرم
پودر پسته و مغز گردوي خرد شده 2 قاشق غذاخوري
روغن 200 گرم
دارچين 1 قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
* ابتدا آرد را الك كرده و با روغن در ظرف نچسب مي ريزيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا رنگ آرد نسكافه اي رنگ شود، دقت كنيد آرد نسوزد.
* سپس خرماها را هسته گرفته و دست تان را با مقداري روغن مايع چرب نموده و خرماها را چرخ كنيد؛ اين كار باعث مي شود كه خرما به دست شما و همين طور داخل چرخ گوشت نچسبد.
* پس از آن كه دو بار خرما را چرخ كرديد به آرد اضافه نماييد مواد را زير و رو كنيد تا خرما نرم شود، دارچين را نيز اضافه كنيد.
* سپس شعله را ملايم نموده و هم چنان با كاردك حلوا را هم بزنيد تا كاملاً مخلوط و خميري شود.
* گردوي خرد شده را نيز به خمير اضافه كنيد، حلواي داغ را در سيني فر به ضخامت يك سانتي متر پهن كنيد و روي آن را صاف نماييد.
* پس از آن كه سرد شد به شكل لوزي برش زده و روي آن را پودر پسته بپاشيد و در ظرف دلخواه چيده، خارج از يخچال نگهداري كنيد.
انرژي كل: 3500 كيلو كالري