قارچ شور
سهشنبه 15 تير 1389 - رعايت پاستوريزه كردن همه اجزا بخصوص ظرف شيشه اي و درب آن، از ورود ميكروب ها به داخل شور بايد جلوگيري كرده و موجب سالم ماندن شورها مي شود. هميشه خراب شدن شورها مثل كپك زدن يا له شدگي، به خاطر رعايت نكردن بهداشت است.
مواد لازم :
قارچ | 1 كيلو |
نمك | 5 قاشق غذاخوري |
سركه | نصف پيمانه |
آب | 1.5 ليتر |
سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
سبزي معطر شامل نعنا، گشنيز، مرزه، ترخون است. ابتدا قارچ ها، سبزيجات، سير و فلفل سبز را به خوبي بشوييد و در آبكش قرار دهيد تا آب آنها كاملا برود.
نمك و سركه را در آب حل كنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد( براي پاستوريزه شدن ). درب قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا سرد شود. سپس قارچ ها را در يك ظرف شيشه اي ريخته و بر روي آن سبزيجات معطر، سير و فلفل سبز را قرار دهيد. سپس آب و نمك و سركه ي سرد شده را روي سبزيجات بريزيد تا روي آنها را بپوشاند. درب ظرف را محكم بسته و در يك جاي خنك به مدت 20 روز نگهداري قرار دهد. بعد ازاين مدت مي توانيد از شور استفاده كنيد.