پنج‌شنبه 18 آوريل 2024 - 30 فروردين 1403
مارمالاد سيب و توت فرنگي
مارمالاد سيب و توت فرنگي
سه‌شنبه 15 تير 1389 - پوست سيب ها را بگيريد و دانه هاي آن را خارج كنيد. سپس به قطعات ريز خرد كنيد. . .

مواد لازم:

سيب              600 گرم

توت فرنگي      800  گرم

آب                  سه چهارم پيمانه

شكر               حدود 1 كيلوگرم

آبليمو              يك سوم پيمانه

روش تهيه:

پوست سيب ها را بگيريد و دانه هاي آن را خارج كنيد. سپس به قطعات ريز خرد كنيد.

حالا سيب ها، توت فرنگي ها و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق قرار دهيد تا در حدود نيم ساعت بجوشد.

اكنون مخلوط  ميوه را اندازه گيري نماييد و به ازاي هر يك پيمانه مخلوط ميوه، سه چهارم پيمانه شكر در نظر بگيريد.

سپس مخلوط ميوه ها و شكر را به همراه آبليمو درون ظرف قبلي منتقل كنيد و دوباره  روي اجاق  قرار دهيد.

حرارت را ملايم كنيد تا زماني كه شكر حل شود.

سپس بگذاريد مخلوط حدود 15 دقيقه بجوشد تا زماني كه كاملا به قوام برسد.

حالا مارمالاد داغ را داخل شيشه ي استريل شده ي داغ بريزيد و درب آن را ببنديد.

انرژي كل 4500 كيلو كالري