استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: استرس در بروز بيماري هاي صرع و ام اس بسيار موثر است.
مرضيه واحد پور در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا، داشتن يك رژيم غذايي سالم، خواب كافي در شب، تغييرات سالم در شيوه زندگي و يادگيري مهارتهاي كنترل استرس را از مهم ترين راههاي كاهش استرس دانست.
وي بااشاره به اينكه غذاها به واسطه ويتامينها و املاح خود موجب كاهش استرس ميشود، افزود: افزايش قند و چربي خون، افزايش ضربان قلب و فشار خون از مهم ترين تغييراتي است كه در اثر استرس به بدن وارد مي شود.
اين متخصص مغز و اعصاب گفت: تجمع سمومي مانند دياكسيد كربن در بدن، تغييرات هيجاني در نتيجه تغييرات شيميايي در مغز، اختلالات گوارشي (شبيه سندرم روده تحريكپذير) و تضعيف ايمني بدن از ديگر عوارض استرس است.
واحد پور تصريح كرد، رژيم غذايي متعادل به حفظ سلامت و كاهش استرس كمك ميكند و برخي غذاها و نوشيدنيها، تحريكات قوي در بدن ايجاد ميكند و به طور مستقيم موجب بروز استرس ميشود.
وي با اشاره به اينكه ميان استرس و تغذيه رابطه مستقيمي وجود دارد، اظهار داشت: تغذيه نامناسب، موجب افزايش تاثير مواد مضر مانند چربيهاي اضافه ميشود كه اين امر منجر به تشديد بيماريهاي قلبي و عروقي، صرع و ام اس در انسان ميشود.