طرز تهيه شيريني كره اي
سهشنبه 23 فروردين 1390 - شير كالوليپيد ، كره ، شكر و نمك را در ظرفي ريخته و كمي گرم نماييد . . .
مواد لازم :
شير كالوليپيد مايع 400 ميلي ليتر ( 40 گرم پودر شير + 2 ليوان آب )
كره يا مارگارين 175 گرم
شكر 60 گرم
نمك يك قاشق چايخوري
آرد مخصوص 500 گرم
پكينگ پودر يك قاشق چايخوري
طرز تهيه :
شير كالوليپيد ، كره ، شكر و نمك را در ظرفي ريخته و كمي گرم نماييد . آرد مخصوص را در ظرف ديگري ريخته و شير گرم شده با كره و شكر را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط نماييد .
پكينگ پودر را همرا با يك قاشق چايخوري شكر در كمي آب حل كرده و بگذاريد مدتي بماند ، سپس با خمير كاملا مخلوط نماييد و خمير آماده شده را در محل كمي گرم نگهداريد .
خمير را مجددا ورز دهيد و دوباره بگذاريد مدتي بماند . سپس خمير را در ظرف مخصوص پخت قرار داده و بعد از چند دقيقه روي آنرا به وسيله مخلوط كره و شكر بپوشانيد و آنرا در درجه حرارت 180 تا 200 درجه به مدت 30 دقيقه در فر پخت نماييد .
مقدار فنيل آلانين حدود 27 ميلي گرم در هر 100 گرم شيريني مي باشد .
شير كالوليپيد مايع 400 ميلي ليتر ( 40 گرم پودر شير + 2 ليوان آب )
كره يا مارگارين 175 گرم
شكر 60 گرم
نمك يك قاشق چايخوري
آرد مخصوص 500 گرم
پكينگ پودر يك قاشق چايخوري
طرز تهيه :
شير كالوليپيد ، كره ، شكر و نمك را در ظرفي ريخته و كمي گرم نماييد . آرد مخصوص را در ظرف ديگري ريخته و شير گرم شده با كره و شكر را به آن اضافه كرده و كاملا مخلوط نماييد .
پكينگ پودر را همرا با يك قاشق چايخوري شكر در كمي آب حل كرده و بگذاريد مدتي بماند ، سپس با خمير كاملا مخلوط نماييد و خمير آماده شده را در محل كمي گرم نگهداريد .
خمير را مجددا ورز دهيد و دوباره بگذاريد مدتي بماند . سپس خمير را در ظرف مخصوص پخت قرار داده و بعد از چند دقيقه روي آنرا به وسيله مخلوط كره و شكر بپوشانيد و آنرا در درجه حرارت 180 تا 200 درجه به مدت 30 دقيقه در فر پخت نماييد .
مقدار فنيل آلانين حدود 27 ميلي گرم در هر 100 گرم شيريني مي باشد .