طرز تهيه سوپ گوجه فرنگي
سهشنبه 23 فروردين 1390 - ابتدا پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوجه فرنگي رنده شده اضافه نماييد . . .
مواد لازم :
گوجه فرنگي رنده شده 250 ميلي ليتر ( يك ليوان و نيم ) 85 في
پياز 70 گرم ( 2 عدد متوسط ) 25 في
عصاره مرغ و سبزيجات خشك 15 گرم ( 2 عدد )
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوجه فرنگي رنده شده اضافه نماييد ، ( توجه نماييد كه قسمت وسط گوجه فرنگي كه شامل هسته هاي آن مي شود را جدا كرده و دور بريزيد . )
عصاره مرغ و سبزيجات و آب را اضافه كرده و به مدت حدود 10 دقيقه و با حرارت ملايم كمي پخت نماييد .
در صورت تمايل مي توانيد كمي خامه ( يك قاشق سوپخوري ) اضافه كرده و با جعفري خرد شده تزيين نماييد .
مقدار فنيل الانين حدود 130 ميلي گرم در هر وعده مي باشد .
گوجه فرنگي رنده شده 250 ميلي ليتر ( يك ليوان و نيم ) 85 في
پياز 70 گرم ( 2 عدد متوسط ) 25 في
عصاره مرغ و سبزيجات خشك 15 گرم ( 2 عدد )
آب به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز را خرد كرده و با كمي روغن تفت داده و به گوجه فرنگي رنده شده اضافه نماييد ، ( توجه نماييد كه قسمت وسط گوجه فرنگي كه شامل هسته هاي آن مي شود را جدا كرده و دور بريزيد . )
عصاره مرغ و سبزيجات و آب را اضافه كرده و به مدت حدود 10 دقيقه و با حرارت ملايم كمي پخت نماييد .
در صورت تمايل مي توانيد كمي خامه ( يك قاشق سوپخوري ) اضافه كرده و با جعفري خرد شده تزيين نماييد .
مقدار فنيل الانين حدود 130 ميلي گرم در هر وعده مي باشد .