طرز تهيه سوپ سبزيجات با برنج
سهشنبه 23 فروردين 1390 - هويج و شلغم را شسته و به قطعات كوچك خرد كنيد و همراه با كره درتابه كمي تفت دهيد . . .
مواد لازم :
برنج رژيمي 100 گرم
هويج پوست كنده شده 50 گرم
شلغم سفيد بدون پوست 30 گرم
نخود 30 گرم
كره 40 گرم
آب 300 ميلي ليتر ( يك ليوان و نيم )
جعفري خرد شده يك قاشق غذا خوري
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه :
هويج و شلغم را شسته و به قطعات كوچك خرد كنيد و همراه با كره درتابه كمي تفت دهيد . سپس نخود از قبل پخته شده را اضافه كرده و به مقدار لازم آب ريخته و حدود 10 دقيقه پخت نماييد . برنج را جداگانه بپزيد و به سوپ اضافه كنيد . به مقدار لازم نمك و فلفل اضافه كرده و پس از ريختن در ظرف ، كمي جعفري خرد شده را روي سوپ ريخته و ميل نماييد .
مقدار فنيل الانين غذا حدود 43 ميلي گرم در هر وعده مي باشد .