دوشنبه 08 آگوست 2022 - 17 مرداد 1401
كيك
كيك
شنبه 22 خرداد 1389 - كره را با ماست و شكر مخلوط مي كنيم و در ظرفي جداگانه مواد خشك را با هم مخلوط كرده و مخلوط ماست و شكر و كره را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا يك خمير يكدست و روان به دست آيد . . .

مواد لازم

مقدار

ميزان في

آرد رژيمي كميدا1

پودر تخم مرغ رژيمي*

شكر

پكينگ پودر

ماست**

گلاب يا وانيل

اسانس ميوه

كشمش

كره

400 گرم

20 گرم

200 گرم

10 گرم

1 قاشق غذاخوري

گلاب 3/1 استكان

پرتقالي، موزي، كاكائو

50 گرم

200 گرم

 

 

 

 

 

يا وانيل 2 قاشق چايخوري

60

14

 

30

25

 

 

26

14

مجموع في

169

       

 

*اگر به جاي تخم مرغ رژيمي ، سفيده تخم مرغ (200 في ) استفاده شد ، ميزان في مجموع آن 355 مي شود.

 

**مي توان به جاي ماست از يك پيمانه شير كالولوپيت استفاده كرد كه في ندارد .

 

طرز تهيه :

كره را با ماست و شكر مخلوط مي كنيم و در ظرفي جداگانه مواد خشك را با هم مخلوط كرده و مخلوط ماست و شكر و كره را به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم تا يك خمير يكدست و روان به دست آيد .  در آخر گلاب را به آن اضافه مي نماييم . مي توان براي دو رنگ شدن كيك مي توان به مقداري از خمير ، كاكائو اضافه نمود.

كيك پز را روشن كرده و قالب را با مقداري روغن يا كره چرب مي كنيم و كمي از خمير را داخل قالب ريخته و كشمش را روي آن پخش مي كنيم ، سپس يك لايه خمير كاكائوئي را روي آن مي ريزيم . براي تزئين مي توان از كنجد و خلال بادام به ميزان يك قاشق چايخوري استفاده كرد .

سپس قالب را در كيك پز مي گذاريم . زمان پخت اين كيك 45 دقيقه مي باشد . ولي بايد مواظب بود زير آرد رژيمي زود برشته مي شود .

اگر كيك را به 10 قسمت مساوي تقسيم كنيد ، هر قسمت 17 في ( با سفيده تخم مرغ 35.5 في ) دارد و اگر به 8 قسمت تقسيم شود ، هر قسمت 21 في ( با سفيده تخم مرغ 44 في ) دارد .