مواد لازم |
مقدار |
ميزان في |
|
قارچ پياز آرد رژيمي آب فلفل ، نمك ، زردچوبه |
3 عدد متوسط 1 عدد كوچك 3 قاشق غذاخوري نصف استكان به مقدار لازم |
60 گرم 50 گرم 40 تا 50 گرم |
51 15 7.5 |
مجموع في |
74.5 |
||
طرز تهيه :
قارچ و پياز را رنده كرده و ادويه و نمك را به آن اضافه مي كنيم . سپس مقداري آب اضافه كرده و مواد را خوب مخلوط مي كنيم . بعد از ان آرد را اضافه كرده و خوب هم مي زنيم تا مايع كتلت يكدست شود . مايع كتلت يك حالت چسبناكي دارد . ( مايع اماده شده نيازي به استراحت ندارد ) . آنگاه آن را در روغن سرخ مي كنيم .
اگر مايع را در هشت قسمت مساوي سرخ كنيم ، در اين صورت هر كتلت 9 في دارد . بهتر است به صورت تازه مصرف شود تا حالت تردي و تازگي اش را حفظ نماييد .
در صورت تمايل مي توان به جاي قارچ از هويج يا كدو بامقداري شويد يا سيب زميني استفاده كرد ، كه در هر صورت ، بسته به مقدار مواد في غذا تغيير مي كند .
100 گرم هويج 32 في دارد .
100 گرم كدو 41 في دارد .
10 گرم شويد 6 في دارد .