دوشنبه 08 آگوست 2022 - 17 مرداد 1401
كتلت قارچ
كتلت قارچ
سه‌شنبه 18 خرداد 1389 - در صورت تمايل مي توان به جاي قارچ از هويج يا كدو بامقداري شويد يا سيب زميني استفاده كرد ، كه در هر صورت ، بسته به مقدار مواد في غذا تغيير مي كند .

مواد لازم

مقدار

ميزان في

قارچ

پياز

آرد رژيمي

آب

فلفل ، نمك ، زردچوبه

3 عدد متوسط

1 عدد كوچك

3 قاشق غذاخوري

نصف استكان

به مقدار لازم

60 گرم

50 گرم

40 تا 50 گرم

51

15

7.5

مجموع في

74.5

       

 

 

طرز تهيه :

قارچ و پياز را رنده كرده و ادويه و نمك را به آن اضافه مي كنيم . سپس مقداري آب اضافه كرده و مواد را خوب مخلوط مي كنيم . بعد از ان آرد را اضافه كرده و خوب هم مي زنيم تا مايع كتلت يكدست شود .  مايع كتلت يك حالت چسبناكي دارد . ( مايع اماده شده نيازي به استراحت ندارد ) . آنگاه آن را در روغن سرخ مي كنيم .

اگر مايع را در هشت قسمت مساوي سرخ كنيم ، در اين صورت هر كتلت 9 في دارد . بهتر است به صورت تازه مصرف شود تا حالت تردي و تازگي اش را حفظ نماييد .

 

در صورت تمايل مي توان به جاي قارچ از هويج يا كدو بامقداري شويد يا سيب زميني استفاده كرد ، كه در هر صورت ، بسته به مقدار مواد في غذا تغيير مي كند .

 

100 گرم هويج 32 في دارد .

100 گرم كدو 41 في دارد .

10 گرم شويد 6 في دارد .