طرز تهيه كيك ليمويي
شنبه 21 اسفند 1389 - مقدار فنيل الانين حدود 9 ميلي گرم در هر 100 گرم كيك مي باشد .
مواد لازم :
پودر تخم مرغ 50 گرم
آرد مخصوص 350 گرم
شكر 250 گرم
كره 250 گرم
آب سرد 200 ميلي ليتر ( يك ليوان )
پكينگ پودر 10 گرم ( يك قاشق چايخوري )
نمك يك سوم قاشق چايخوري
آبليموي تازه به مقدار لازم
بادام به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا پودر تخم مرغ را به همراه شكر و آب سرد در ظرفي ريخته و حدود 4 دقيقه ترجيحا با مخلوط كن دستي مخلوط كنيد ، سپس كره ، آرد مخصوص و پكينگ پودر را اضافه كرده و كاملا مخلوط نماييد تا به صورت خمير يكنواختي در بيايد ، مي توانيد كمي آبليموي تازه و خلال بادام به خمير اضافه كنيد و در ظرف مخصوص كه قبلا كمي چرب شده بريزيد و در فر حدود 180 درجه به مدت 45 دقيقه پخت نماييد .
پودر تخم مرغ 50 گرم
آرد مخصوص 350 گرم
شكر 250 گرم
كره 250 گرم
آب سرد 200 ميلي ليتر ( يك ليوان )
پكينگ پودر 10 گرم ( يك قاشق چايخوري )
نمك يك سوم قاشق چايخوري
آبليموي تازه به مقدار لازم
بادام به مقدار لازم
طرز تهيه :
ابتدا پودر تخم مرغ را به همراه شكر و آب سرد در ظرفي ريخته و حدود 4 دقيقه ترجيحا با مخلوط كن دستي مخلوط كنيد ، سپس كره ، آرد مخصوص و پكينگ پودر را اضافه كرده و كاملا مخلوط نماييد تا به صورت خمير يكنواختي در بيايد ، مي توانيد كمي آبليموي تازه و خلال بادام به خمير اضافه كنيد و در ظرف مخصوص كه قبلا كمي چرب شده بريزيد و در فر حدود 180 درجه به مدت 45 دقيقه پخت نماييد .