طرز تهيه نان
دوشنبه 17 خرداد 1389 - مي توانيد براي محاسبه دقيق في ، خمير نان را به قسمت هاي مساوي تقسيم كرده و سپس كل في را بر تعداد نان ها تقسيم كنيد تا في هر نان به دست آيد .
مواد لازم |
مقدار |
ميزان في |
آرد رژيمي آرد گندم مخمر نمك |
150 گرم 20 گرم 3 گرم به مقدار لازم |
5/22 104 5/3 |
مجموع في |
130 |
طرز تهيه :
آرد رژيمي و آرد گندم و مخمر را با هم مخلوط كرده و نصف ليوان آب به آن اضافه مي كنيم و خوب هم مي زنيم و چنانچه آب نياز داشت به آن كم كم آب اضافه كرده و خوب ورز مي دهيم . وقتي كاملا مخلوط شد ، آن را كنار بخاري گذاشته و بعد از يك ساعت آماده پخت مي شود .
در زمستان مي توانيد شب خمير را درست كرده و روي آن را با پارچه پوشانده ، خمير صبح آماده پخت است .
در تابستان بستگي به گرمي هوا نيم ساعت تا يك ساعت بيشتر احتياج نيست تا خمير ور بيايد .
بعد از آماده شدن ، خمير را به قسمت هاي مساوي گلوله كرده و آن را با مقدار كمي آرد پهن كرده و روي تابه قرار مي دهيم .