طرز تهيه حريره سيب زميني و كدو سبز
يكشنبه 04 مرداد 1388 - اين غذا انتخاب خوبي است؛ هم مغذي است و هم سريع آماده مي شود.
مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
سيب زميني 500 گرمكدو سبز 1 كيلو
آرد 1 قاشقغذاخوري
كره 50 گرم
خامه 130 گرم
جعفري خُرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
سيب زميني و كدوها را پوست گرفته، خرد نماييد و با 2 ليتر آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود.
پس از نيم ساعت آن را با گوشت كوب برقي يا چرخ همه كاره له كنيد.
آرد را در ظرفي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود و كره را اضافه نماييد.
سپس به مخلوط فوق اضافه نموده كمي فلفل سياه اضافه كنيد و از روي حرارت برداشته و خامه را افزوده، در ظرف بريزيد.
در آخر روي آن را با جعفري تزئين نماييد.
انرژي كل: 1400 كيلو كالري