سلامت نيوز: يك استاد دانشگاه، با بيان اينكه « گوشت شترمرغ با توجه به اينكه در مقايسه با ساير گوشتها كاملا كم چرب است، يكي از سالمترين و بهداشتيژترين گوشتهاي قرمز محسوب ميشود» گفت:« مصرف اين گوشت يا براساس قيمت آن و يا فاكتورهاي ذائقهاي در ميان مردم كشور ما هنوز جا نيفتاده است.»
دكتر حميدرضا خدايي در گفتگو با خبرنگار سلامتنيوز، اظهار داشت:« گوشت شترمرغ با توجه به اينكه در مقايسه با ساير گوشتها كاملا كم چرب است يكي از سالمترين و بهداشتيترين گوشتهاي قرمز محسوب ميشود و با توجه به اينكه ظاهر اين گوشت شبيه گوشت گاو و گوساله است استفاده آن براي همه گروههاي سني مفيد است.»
معاون پژوهشي دانشگاه آزاد گلپايگان در ادامه در رابطه با ميزان مصرف اين گوشت براي بيماران قلبي و عروقي، تصريح كرد:«افرادي كه مبتلا به بيماريهاي قلبي و عروقي ناشي از تغذيه هستند نبايد بيشتر از 3 بار در هفته اين گوشت را مصرف كنند و درست است كه اين گوشت از چربي و كلسترول كم و پروتئين بالايي برخوردار است اما به دليل اينكه گوشت قرمز محسوب ميشود مصرف زياد آن براي بيماران قلبي و عروقي كه بيماري آنها ارثي نيست بلكه ناشي از تغذيه است توصيه نميشود.»
وي ادامه داد:« مصرف اين گوشت براي تمام گروه سني بلامانع است و مصرف اين گوشت را مي توان در برنامه غذايي اطفال جاي داد اما مصرف اين گوشت براي اين گروه سني بيش از 5 بار در هفته نبايد باشد.»
وي عنوان كرد:«اين گوشت عليرغم اينكه از چربي كمي برخوردار است اما تردي استثنايي دارد و واكنش اين گوشت به ادويه جات مرسوم در ايران خوب است اما مصرف اين گوشت متاسفانه در ايران هنوز جا نيافتاده است و اين گوشت بيشتر در كشورهاي توسعه يافته تر استفاده مي شود به طوري كه در كشورهايي نظير آمريكا و ژاپن اين گوشت طرفدار بسياري پيدا كرده بود كه در اين كشورها اين گوشت كمياب شده بود.»
اين متخصص فيزيولوژي دام گفت:«در مقايسه گوشت شترمرغ با ديگر گوشتها بايد گفت كه با توجه به پارامترهايي كه براي انواع گوشتها داريم، پروتئين گوشت شترمرغ به پاي گوشت گوساله نميرسد به طوري كه هر 100 گرم گوشت گوساله 32 گرم پروتئين دارد اما پروتئين موجود در گوشت شترمرغ در هر 100 گرم حدود 30 گرم است.»
وي افزود:« ميتوان گفت كه گوشت شترمرغ از لحاظ اينكه درصد چربي موجود در آن كمتر از ديگر گوشتهاست جزء يكي از بهترين گوشتها محسوب ميشود به طوري كه چربي موجود در گوشت شترمرغ 3 درصد است اما چربي موجود در گوشت گاو حدود 5/9 تا 10 درصد است.»
دكتر حميد رضا خدايي خاطر نشان كرد: « گوشت شترمرغ اين توانايي را دارد كه به تمام محصولات و فرآوردههاي گوشتي مثل سوسيس و كالباسها، فيله و استيك تبديل شود و حتي ميتوان آن را به صورت خشك شده و در مقابل آفتاب داشته باشيم اما يا براساس قيمت اين گوشت و يا فاكتورهاي ذائقهاي مصرف اين گوشت در ميان مردم كشور ما هنوز جا نيفتاده است.»