طرز تهيه نان معمولي يا سنتي
چهارشنبه 04 اسفند 1389 - مقدار فنيل آلانين حدود 5 ميلي گرم در هر 100 گرم نان مي باشد .
مواد لازم :
آرد مخصوص 100 گرم
آب ولرم 35 ميلي ليتر ( يك فنجان )
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
آرد ، نمك ، روغن زيتون و آب ولرم را كاملا با هم مخلوط نموده تا به صورت خمير يكنواختي دربيايد . سپس آنرا به صورت ورقه اي در ظرف مخصوص پهن نمائيد . قبلا به وسيله روغن زيتون كف ظرف را كمي چرب نمائيد و دو طرف خمير را در فر پخت نمائيد .
آرد مخصوص 100 گرم
آب ولرم 35 ميلي ليتر ( يك فنجان )
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه :
آرد ، نمك ، روغن زيتون و آب ولرم را كاملا با هم مخلوط نموده تا به صورت خمير يكنواختي دربيايد . سپس آنرا به صورت ورقه اي در ظرف مخصوص پهن نمائيد . قبلا به وسيله روغن زيتون كف ظرف را كمي چرب نمائيد و دو طرف خمير را در فر پخت نمائيد .