طرز تهيه نان حجيم شده
چهارشنبه 04 اسفند 1389 - مقدار فنيل آلانين اين نان حدود 10 ميلي گرم در هر 100 گرم نان مي باشد .
مواد لازم :
آرد مخصوص 500 گرم
آب ولرم 400 ميلي ليتر ( 2 ليوان )
مخمر نان 10 گرم
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون 50 ميلي ليتر ( يك استكان )
طرز تهيه :
مواد فوق را در يك ظرف مناسب ريخته و به آرامي مخلوط نماييد . بهتر است از يك مخلوط كن دستي استفاده نماييد . حدود دو تا سه دقيقه انها را مخلوط نماييد تا به صورت خمير يكنواختي درآيد. خمير حاصل را در يك ظرف مخصوص پخت نان ريخته ، روي آن را با يك دستمال تميز و مرطوب پوشانده و حداقل به مدت 50 دقيقه در حرارت اتاق نگهداري نمائيد .
سپس در فري كه از قبل گرم شده در حرارت حدود 200 درجه به مدت 30 دقيقه پخت نمائيد .
آرد مخصوص 500 گرم
آب ولرم 400 ميلي ليتر ( 2 ليوان )
مخمر نان 10 گرم
نمك يك قاشق چايخوري
روغن زيتون 50 ميلي ليتر ( يك استكان )
طرز تهيه :
مواد فوق را در يك ظرف مناسب ريخته و به آرامي مخلوط نماييد . بهتر است از يك مخلوط كن دستي استفاده نماييد . حدود دو تا سه دقيقه انها را مخلوط نماييد تا به صورت خمير يكنواختي درآيد. خمير حاصل را در يك ظرف مخصوص پخت نان ريخته ، روي آن را با يك دستمال تميز و مرطوب پوشانده و حداقل به مدت 50 دقيقه در حرارت اتاق نگهداري نمائيد .
سپس در فري كه از قبل گرم شده در حرارت حدود 200 درجه به مدت 30 دقيقه پخت نمائيد .