دادنا: استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف چاي سبز موجب كاهش كلسترول و وزن افراد ميشود.
محمد صالحي سورنقي در گفتوگو با فارس افزود: چاي سبز طعم تلخ و رنگ سبز كمرنگ دارد.
وي گفت: چاي سبز يكي از بهترين مواد غذايي ضد سرطاني است و از كبد در برابر سلولهاي سرطاني محافظت ميكند.
استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: چاي سبز موجب كاهش كلسترول خون و كاهش وزن ميشود و ضد ويروس است.
صالحي سورنقي گفت: تفاوت چاي سبز با چاي سياه اين است كه چاي سبز كافئين بسيار كمتري نسبت به چاي سياه دارد و مصرف آن براي رفع خستگي مؤثر نيست. چاي سياه 2 تا 4 گرم كافئين دارد كه چاي سبز بسيار كمتر از اين مقدار كافئين دارد.
وي گفت: براي تهيه چاي سبز ميتوان 3 تا 4 گرم چاي را در قوري ريخته و 15 دقيقه بر حرارت غيرمستقيم حرارت داده شود تا كاملاً دم بكشد تا رنگ سبز روشن و مزهاي متفاوت از چاي سياه به دست آيد.