شنبه 27 آوريل 2024 - 08 ارديبهشت 1403
يك سپر دفاعي خوشمزه در برابر افزايش فشار خون
يك سپر دفاعي خوشمزه در برابر افزايش فشار خون
دوشنبه 04 بهمن 1389 - بررسی‌ها تایید می‌کند افرادی که در هفته حداقل یک نوبت از این میوه می‌خورند 10 درصد کمتر از سایرین دچار افزایش فشار خون می‌شوند.

كارشناسان تغذيه در دانشگاه آنجلياي شرقي و دانشگاه هاروارد توصيه مي‌كنند كه خوردن تمشك آبي مي‌تواند از بدن شما در برابر افزايش فشار خون محافظت كند.

به گزارش ايسنا، اين كارشناسان در آزمايشات خود متوجه شده‌اند تمشك آبي حاوي تركيبات زيست فعالي موسوم به «نتوسيانين‌ها» است كه تاثير ضد فشار خوني دارند.

بررسي‌ها تاييد مي‌كند افرادي كه در هفته حداقل يك نوبت از اين ميوه مي‌خورند 10 درصد كمتر از سايرين دچار افزايش فشار خون مي‌شوند.

به گزارش روزنامه يو اس اي تودي، نتوسيانين‌ها متعلق به خانواده تركيبات زيست فعالي به نام فلاوونوئيدها هستند كه در اكثر انواع توت‌ها و تمشك‌ها، آب پرتقال خوني، انگور فرنگي سياه و تمشك آبي به وفور يافت مي‌شوند.

انواع ديگري از فلاوونوئيدها در ساير ميوه، سبزيجات، دانه‌ها و گياهان يافت مي‌شوند. اين تركيبات نقش مفيدي در كاهش خطر بروز بيماريهاي قلبي و عروقي دارند.

در اين مطالعه براي اولين بار تاثير فلاوونوئيدها روي فشار خون مورد بررسي قرار گرفته و نتايج اميدواركننده‌اي داشته است.