كمپوت گوجهسبز
دوشنبه 10 خرداد 1389 - كمپوت گوجهسبز راه حلي است براي آنهايي كه طرفدار ميوههاي ترش هستند، ولي به خاطر داشتن ناراحتي گوارشي از خوردن آن محروماند.
اين كمپوت، مانند هر كمپوت ديگري، بهدليل اضافه كردن شكر، طعم شيريني دارد؛ البته شيريني آن به حدي نيست كه ترشي و طعم و مزه خاص گوجهسبز را تحتتاثير قرار دهد. به هر حال براي شما غنيمت است.
مواد لازم:
- گوجهسبز يك كيلوگرم
- شكر 250 گرم
- آب 5 پيمانه
طرز تهيه:
1 - ابتدا در يك قابلمه ي استيل يا لعابي، شكر و آب را ريخته و با قاشق آنقدر هم بزنيد تا شكر بهطور كامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافي ريزي عبور دهيد.
2 - دوباره محلول را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت اجاقگاز قرار دهيد تا جوش بيايد.
در اين فاصله، چوب گوجهها را كنده و آنها را خوب بشوييد. بعد از اينكه محلول آب و شكر به جوش آمد، گوجهها را به آن اضافه كنيد.
3 - شعله اجاقگاز را كم كنيد تا گوجهسبزها در محلول آب و شكر بپزند. سپس گاز را خاموش كرده و پس از سرد شدن، كمپوت را ميل كنيد.
نكات:
1- زمان جوشيدن گوجهها در محلول نبايد خيلي زياد باشد، زيرا گوجهها له شده و هسته آنها جدا ميشود.
2- در صورتي كه كمپوت را با طعم شيرينتر دوست داريد، مقدار شكر آن را كمي بيشتر كنيد.