جمعه 22 نوامبر 2024 - 02 آذر 1403
شير ارگانيك بهتر است يا شير كارخانه‌اي؟
شير ارگانيك بهتر است يا شير كارخانه‌اي؟
چهار‌شنبه 29 دي 1389 - کارشناسان انگلیسی ادعا کردند شیر حاصل از دام‌های ارگانیک و طبیعی که بدون مواد شیمیایی پرورش یافته‌اند و علف تازه می‌خورند، برای سلامتی خیلی مفیدتر است.
كارشناسان انگليسي ادعا كردند شير حاصل از دام‌هاي ارگانيك و طبيعي كه بدون مواد شيميايي پرورش يافته‌اند و علف تازه مي‌خورند، براي سلامتي خيلي مفيدتر است.

به گزارش ايسنا، اين كارشناسان مي‌گويند شير ارگانيك چربي اشباع شده كمتري دارد و بيشتر از شيرهايي كه در كارخانه‌هاي لبنيات تجاري توليد مي‌شوند، حاوي اسيدهاي چرب مفيد است.

به گزارش مجله ديري ساينس، همچنين شير ارگانيك زماني كه تحت تاثير شرايط آب و هوايي قرار بگيرد كمتر خواص مفيد خود را از دست مي‌دهد.

روزنامه تلگراف نيز در اين باره آورده است: كارشناسان تغذيه با مقايسه شير دام‌هاي ارگانيك و شير‌هاي كارخانه‌اي دريافته‌اند كه شيرهاي كارخانه‌اي حاوي مقادير زياد چربي‌هاي اشباع شده و مقدار بسيار كمتري از اسيدهاي چرب مفيد هستند در حالي كه شير ارگانيك براي مقابله با هر دوي اين مشكلات مفيد است.

براي دستيابي به اين نتايج، كارشناسان علوم بهداشتي بعنوان بخشي از برنامه گروه مزرعه‌داري اكولوژيك نافرتون در دانشگاه نيوكسل انگليس و مركز تغذيه انسان روي كيفيت 88 نام تجاري مختلف شيرهاي كارخانه‌اي موجود در سوپر ماركت‌ها طي يك دوره دو ساله آزمايش و مطالعه كرده‌اند.