مواد لازم:
گل بهار نارنج يك كيلوگرم
شكر يك كيلوگرم
آب ليمو ترش 2قاشق سوپخوري
روش تهيه:
1- با توجه به اينكه بهار نارنج داراي طعم و مزه تلخي است، ابتدا بايد با جوشاندن پيدرپي، تلخي آن را از بين ببريد.
پس ابتدا شكوفههاي بهار نارنج را در مقداري آب ريخته و بگذاريد نيم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدي آبكش كنيد. اين كار را دو تا سه بار تكرار كنيد و بعد آنها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خيس كنيد. در اين فاصله نيز آب آنها را يكي دو بار عوض كنيد. به اين ترتيب، تلخي بهار نارنج كاملاً گرفته مي شود.
2- شكر را همراه 3 پيمانه آب در قابلمهاي بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا در اثر جوشيدن، شكر در آب حل شود. سپس بهار نارنج را به محلول آب و شكر اضافه كنيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا مربا قوام آيد.
نكته: اگر مي خواهيد شكوفههاي بهار نارنج حالت ترد داشته باشند، مي توانيد آنها را پيش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهك خيس كنيد و بعد از چند بار آبكشي، مراحل پخت را انجام دهيد.