پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
غذاي روز و شب هاي امتحان
غذاي روز و شب هاي امتحان
دوشنبه 27 دي 1389 - مصرف مواد غذایی پروتئینی در دوران امتحان موجب عملکرد بهتر مغز می ‌شود.

غذاي روز و شب هاي امتحان

مصرف مواد غذايي پروتئيني در دوران امتحان موجب عملكرد بهتر مغز مي ‌شود. احمد رضا درستي مطلق، عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، گفت: مصرف مواد غذايي حاوي پروتئين در طول روز و وعده‌ هاي ناهار و شام موجب عملكرد بهتر مغز مي‌ شود.

مصرف آب و مايعات فراوان در طول روز نيز موجب شادابي و افزايش قدرت يادگيري مي ‌شود.

در هنگام مطالعه و درس خواندن، اغلب دانش ‌آموزان احساس گرسنگي و خستگي دارند و مصرف ميان وعده ها براي كارايي بهتر مغز، از اهميت بيشتري برخوردار است.

پيشنهاد مي ‌شود كه دانش ‌آموزان در دوران امتحان در طول روز هر 2 ساعت

بسياري از دانش ‌آموزان روزهاي پيش از امتحان را تا حد امكان به مطالعه مي ‌پردازند و تصور مي ‌كنند كه غذا و استراحت مانع مطالعه مي ‌شود، در صورتي كه با تغذيه ي صحيح مي ‌تواند بازده فكري را افزايش دهد.

بهتر است در زمان كار يا مطالعه، غذا مصرف نشود و براي اين كار زمان خاصي را در نظر بگيريد تا با آرامش بيشتري غذا مصرف شود.

غذاهاي نشاسته ‌اي مانند ماكاروني، برنج و نان به دليل تأثير در كيفيت خواب، در شب امتحان مفيد است.

در روز امتحان نيز نيم ساعت قبل از شروع امتحان يك ماده قندي مصرف شود.

ميان‌ وعده مصرف كنند كه مي ‌تواند مغز پسته، فندق، بادام، گردو، كشمش، بادام زميني، چند عدد بيسكويت، شير يا ميوه و آب ميوه، كمي‌ نان و پنير كم چرب باشد.