بيسكوييت شكري
يكشنبه 03 خرداد 1388 -
مواد لازم:
كره 250 گرم
پودر قند 1 پيمانه
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ 2 عدد
آرد 500 گرم
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
شكر به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
طرز تهيه:
كره، پودر قند و وانيل را با همزن بزنيد تا نرم و لطيف شود.
سپس تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كرم رنگ شود.
آرد و بيكينگ پودر را نيز كم كم بيفزاييد تا حدي كه خمير به دست نچسبد و خمير لطيفي به دست آيد.
خمير را روي سطح صافي به قطر نيم سانت پهن كنيد و سپس برش هاي 6×3 سانتيمتري بدهيد.
روي خمير بيسكوييت ها شكر و پودر پسته بپاشيد و در سيني بچينيد.
سيني را در فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت(180 درجه سانتي گراد) گرم شده به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا بيسكوييت ها بپزند.