سه‌شنبه 03 دسامبر 2024 - 13 آذر 1403
سالاد گرم سيب زميني
سالاد گرم سيب زميني
دوشنبه 10 خرداد 1389 - اين سالاد خوشمزه و سرشار از ويتامين را مي ‌توانيد به عنوان شامي سبك و سالم ميل كنيد. زمان آماده سازي: 10 دقيقه زمان تهيه: 12 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:

سيب زميني                           4 عدد

نخود فرنگي                            يك پيمانه

ساقه بدون برگ كرفس                    يك عدد

روغن زيتون                                     يك چهارم پيمانه

آب ليمو                                          يك چهارم پيمانه

نمك و فلفل                                   به مقدار لازم

جعفري تازه و خرد شده                  يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

* در يك قابلمه آب جوش، سيب زميني ‌ها را كه به صورت مكعب 2 سانتي‌ متري خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقيقه بجوشانيد.

* 5 دقيقه قبل از اين كه سيب زميني ‌ها پخته شوند، نخود فرنگي‌ ها را اضافه كرده، بگذاريد بجوشند.

* سيب زميني و نخود فرنگي‌ ها را ابتدا درون آبكش ريخته سپس آن‌ ها را همراه با كرفس خرد شده درون كاسه مورد نظر براي سالاد بريريد.

* در يك كاسه كوچك، روغن زيتون و آب ليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

* سُس آماده شده را روي سالاد ريخته و به آرامي هم بزنيد.

* جعفري خرد شده را به سالاد اضافه كنيد.

* سالاد را گرم ميل كنيد.