مواد لازم براي 4 نفر:
سيب زميني 4 عدد
نخود فرنگي يك پيمانه
ساقه بدون برگ كرفس يك عدد
روغن زيتون يك چهارم پيمانه
آب ليمو يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
جعفري تازه و خرد شده يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
* در يك قابلمه آب جوش، سيب زميني ها را كه به صورت مكعب 2 سانتي متري خرد شده است به مدت 10 تا 12 دقيقه بجوشانيد.
* 5 دقيقه قبل از اين كه سيب زميني ها پخته شوند، نخود فرنگي ها را اضافه كرده، بگذاريد بجوشند.
* سيب زميني و نخود فرنگي ها را ابتدا درون آبكش ريخته سپس آن ها را همراه با كرفس خرد شده درون كاسه مورد نظر براي سالاد بريريد.
* در يك كاسه كوچك، روغن زيتون و آب ليمو و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.
* سُس آماده شده را روي سالاد ريخته و به آرامي هم بزنيد.
* جعفري خرد شده را به سالاد اضافه كنيد.
* سالاد را گرم ميل كنيد.