طرز تهيه شكر پلو
چهارشنبه 22 دي 1389 - شكر پلو يك نوع غذاي شيرازي است كه در شيراز آن را با خورشت قيمه صرف مي كنند
اما طعم اين غذا به گونه اي است كه مي شود آنرا بدون خورشت هم صرف كرد .
گرد آورنده : اعظم رفيعي
مواد لازم :
برنج 50 گرم
شكر 50 گرم
روغن به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
مغز پسته به مقدار دلخواه
خلال نارنگي به مقدار دلخواه
طرز تهيه :
برنج را كه از چند ساعت قبل در آب خيس كرده اند، با آب در ظرفي روي اجاق گذاشته كمي زردچوبه به آن اضافه مي كنند و يكي دو جوش مي دهند . شكر را بامقداري آب جوشانده، به صورت شيره شكر در مي آورند و درضمن يك قاشق چايخوري زعفران ساييده شده را در آب جوش حل كرده، به شيره شكر اضافه مي كنند و دو قاشق روغن نيز به آن مي افزايند . برنج را دم مي كنند و قبل از دم كشيدن كامل، با كفگير به داخل سيني يا صافي ريخته، شيره شكر را روي آن پاشيده ، با هم مخلوط مي كنند. سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روي حرارت ملايم دم مي كنند. پس از دم كشيدن شكر پلو ، پسته و خلال نارنگي را شيرين كرده را روي آن ريخته مصرف مي كنند.
مواد لازم :
برنج 50 گرم
شكر 50 گرم
روغن به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
مغز پسته به مقدار دلخواه
خلال نارنگي به مقدار دلخواه
طرز تهيه :
برنج را كه از چند ساعت قبل در آب خيس كرده اند، با آب در ظرفي روي اجاق گذاشته كمي زردچوبه به آن اضافه مي كنند و يكي دو جوش مي دهند . شكر را بامقداري آب جوشانده، به صورت شيره شكر در مي آورند و درضمن يك قاشق چايخوري زعفران ساييده شده را در آب جوش حل كرده، به شيره شكر اضافه مي كنند و دو قاشق روغن نيز به آن مي افزايند . برنج را دم مي كنند و قبل از دم كشيدن كامل، با كفگير به داخل سيني يا صافي ريخته، شيره شكر را روي آن پاشيده ، با هم مخلوط مي كنند. سپس برنج را دوباره در داخل ديگ يا قابلمه ريخته ،روي حرارت ملايم دم مي كنند. پس از دم كشيدن شكر پلو ، پسته و خلال نارنگي را شيرين كرده را روي آن ريخته مصرف مي كنند.