جمعه 19 آوريل 2024 - 31 فروردين 1403
پوست پرتقال قندي
پوست پرتقال قندي
پنج‌شنبه 16 مهر 1388 - اين شيريني ساده و ارزان، براي علاقمندان طعم و بوي خاص مركبات و همراه با چاي عصر بسيار مطبوع خواهد بود.
مواد لازم
• 4 پرتقال
• 2 پيمانه شكر براي شربت
• 1 پيمانه آب
• 1 پيمانه شكر براي روي پوست پرتقالها
• شكلات سفيد يا كاكائويي آب شده (در صورت تمايل)

روش تهيه
1. با يك كارد تيز، پوست پرتقال را جدا كنيد و بدون جدا كردن قسمت سفيد رنگ آن، آنها را به شكل نوارهايي به طول 3 تا 3.5 و عرض نيم سانتيمتر ببريد.

2. نوارهاي پوست پرتقال را در قابلمه مناسب ريخته و تا جايي كه روي پوستها پوشيده شود آب اضافه ميكنيم. قابلمه را روي شعله قرار داده و پس از جوش آمدن حرارت را كم كرده و بدون گذاشتن درب ظرف، ميگذاريم به مدت 7 دقيقه آهسته بجوشد. سپس آب آنرا خالي كرده و پوستها را كنار ميگذاريم.

3. 2 پيمانه شكر و يك پيمانه آب را مخلوط كرده و ميگذاريم بجوشد. پوست پرتقالها را اضافه كرده و ميگذاريم روي حرارت متوسط آهسته بجوشد تا اينكه مايع شربت به غلظت شربت درآيد. مخلوط پوستها و شربت را كنار ميگذاريم تا خنك شوند.

4. هنگامي كه پوستها خنك شدند، آنها را از شربت خارج كرده روي شبكه توري قرار ميدهيم تا خشك شوند، پس از خشك شده پوستها را در شكر ميغلطانيم و مجددا روي توري قرار ميدهيم تا در طول شب به خوبي خشك شوند.

5. در صورت تمايل، پوستها را به جاي شكري كردن، تا نيمه يا به طور كامل داخل شكلات آب شده زده و بگذاريد خشك شوند.