پنج‌شنبه 21 نوامبر 2024 - 01 آذر 1403
طرز تهیه نان باگت
طرز تهیه نان باگت
شنبه 21 مرداد 1396 - آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.
مواد لازم:

 آرد رژیمی  500 گرم  سبوس اسفرزه  یک قاشق غذا خوری
 آرد معمولی  15 گرم
 آب ولرم  300 میلی لیتر
 نمک  10 گرم  زعفران دم کرده   یک قاشق چایخوری
 مخمر  8 گرم  روغن مایع
 یک قاشق غذا خوری
 سبوس گندم  4 گرم     

طرز تهیه:

آرد را در ظرفی میریزیم نمک و سبوس را  مخطوط میکنیم. مخمر را در آب ولرم حل کرده و زعفران را ریخته با همزن برقی هم میزنیم، سپس روغن را اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم بعد روی خمیر را با سلفون پوشانده و رویش دستمال میاندازیم و نیم ساعت استراحت میدهیم. بعد از آن خمیر را از ظرف در آورده و روی تخته کمی آرد پاشیده و و آن را ورز میدهیم. بعد به دلخواه دو یا سه باگت فرم میدهیم و در سینی فر گذاشته و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی نان را داخل فر میگذاریم و به مدت نیم ساعت میپزیم. 10 دقیقه قبل از پخت، سینی نان را در میاوریم و روی نانها را با برس روغن میمالیم و دوباره در فر میگذاریم، بعد از پخت در آورده و لای دستمال میپیچیم بعد با دستمال داخل کیسه نایلون میگذاریم تا خنک شود.


نکته 1: آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.

نکته 2: تمام مواد 282 فی دارد.

گرد آورنده: نرگس عبدالله زاده