طرز تهیه نان باگت
شنبه 21 مرداد 1396 - آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
آرد را در ظرفی میریزیم نمک و سبوس را مخطوط میکنیم. مخمر را در آب ولرم حل کرده و زعفران را ریخته با همزن برقی هم میزنیم، سپس روغن را اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم بعد روی خمیر را با سلفون پوشانده و رویش دستمال میاندازیم و نیم ساعت استراحت میدهیم. بعد از آن خمیر را از ظرف در آورده و روی تخته کمی آرد پاشیده و و آن را ورز میدهیم. بعد به دلخواه دو یا سه باگت فرم میدهیم و در سینی فر گذاشته و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی نان را داخل فر میگذاریم و به مدت نیم ساعت میپزیم. 10 دقیقه قبل از پخت، سینی نان را در میاوریم و روی نانها را با برس روغن میمالیم و دوباره در فر میگذاریم، بعد از پخت در آورده و لای دستمال میپیچیم بعد با دستمال داخل کیسه نایلون میگذاریم تا خنک شود.
نکته 1: آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.
نکته 2: تمام مواد 282 فی دارد.
گرد آورنده: نرگس عبدالله زاده
آرد رژیمی | 500 گرم | سبوس اسفرزه | یک قاشق غذا خوری |
آرد معمولی | 15 گرم |
آب ولرم | 300 میلی لیتر |
نمک | 10 گرم | زعفران دم کرده | یک قاشق چایخوری |
مخمر | 8 گرم | روغن مایع |
یک قاشق غذا خوری |
سبوس گندم | 4 گرم |
طرز تهیه:
آرد را در ظرفی میریزیم نمک و سبوس را مخطوط میکنیم. مخمر را در آب ولرم حل کرده و زعفران را ریخته با همزن برقی هم میزنیم، سپس روغن را اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم بعد روی خمیر را با سلفون پوشانده و رویش دستمال میاندازیم و نیم ساعت استراحت میدهیم. بعد از آن خمیر را از ظرف در آورده و روی تخته کمی آرد پاشیده و و آن را ورز میدهیم. بعد به دلخواه دو یا سه باگت فرم میدهیم و در سینی فر گذاشته و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم. فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده و سینی نان را داخل فر میگذاریم و به مدت نیم ساعت میپزیم. 10 دقیقه قبل از پخت، سینی نان را در میاوریم و روی نانها را با برس روغن میمالیم و دوباره در فر میگذاریم، بعد از پخت در آورده و لای دستمال میپیچیم بعد با دستمال داخل کیسه نایلون میگذاریم تا خنک شود.
نکته 1: آردها متفاوت هستند. اگر خمیر خشک بود، مقداری آب اضافه کنید. خمیر تقریبا کمی بدست میچسبد.
نکته 2: تمام مواد 282 فی دارد.
گرد آورنده: نرگس عبدالله زاده