طرز تهیه ران مرغ با سیب زمینی
چهارشنبه 06 بهمن 1395 - یک ابتکار بسیار جالب برای درست کردن ران مرغ با سیب زمینی. . .
مواد لازم:
سيب زميني | كشمش |
پودر همبر يا كتلت | گوجه |
ادويه | رب گوجه |
پياز داغ | هویج |
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید، سپس آن را رنده کنید. بعد به آن پودر همبر و ادويه را اضافه كنيد، مواد را خوب ورز بدهيد و در يخچال به مدت ٤٥ دقيقه قرار دهید. بعد از مواد برداريد و آن را به صورت بيضي در بياوريد، كف دستتان كمي آن را پهن كنيد و بين آن از پياز داغ و كشمشي كه قبلاً آماده كرديد بگذاريد و آن را ببندید. حال سعي كنيد آن را به صورت ران مرغ دربياوريد و در روغن داغ خوب سرخ كنيد. می توانید براي قسمت استخواني از خلال بزرگ هويج استفاده کنید.
براي سس هم می توانید كمي پياز را نگيني خرد كنيد و سرخ كنيد، بعد ادويه بزنيد، سپس كمي رب اضافه کنید و تفت بدهيد و بعد هم چند تا گوجه كه پوستشان را گرفتيد نگيني خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و اجازه بدهيد تا گوجه با بخار خودش پخته شود. اگر آب زيادي نداشت مي توانيد خودتان كمي آب به سس اضافه كنيد. سعي كنيد مرغ ها را ٥ دقيقه قبل از سرو توي سس بگذاريد تا از هم باز نشود.
ابتدا سیب زمینی را آب پز کنید، سپس آن را رنده کنید. بعد به آن پودر همبر و ادويه را اضافه كنيد، مواد را خوب ورز بدهيد و در يخچال به مدت ٤٥ دقيقه قرار دهید. بعد از مواد برداريد و آن را به صورت بيضي در بياوريد، كف دستتان كمي آن را پهن كنيد و بين آن از پياز داغ و كشمشي كه قبلاً آماده كرديد بگذاريد و آن را ببندید. حال سعي كنيد آن را به صورت ران مرغ دربياوريد و در روغن داغ خوب سرخ كنيد. می توانید براي قسمت استخواني از خلال بزرگ هويج استفاده کنید.
براي سس هم می توانید كمي پياز را نگيني خرد كنيد و سرخ كنيد، بعد ادويه بزنيد، سپس كمي رب اضافه کنید و تفت بدهيد و بعد هم چند تا گوجه كه پوستشان را گرفتيد نگيني خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد و در ظرف را ببنديد و اجازه بدهيد تا گوجه با بخار خودش پخته شود. اگر آب زيادي نداشت مي توانيد خودتان كمي آب به سس اضافه كنيد. سعي كنيد مرغ ها را ٥ دقيقه قبل از سرو توي سس بگذاريد تا از هم باز نشود.