طرز تهیه قارچ به شکل جوجه
چهارشنبه 29 دي 1395 - قارچ کبابی یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهی و مورد علاقه گیاهخواران می باشد.
مواد لازم:
پیاز رنده شده
آبلیمو
نمک و فلفل
زعفران
قارچ
طرز تهیه:
قارچ ها را به دو نیم تقسیم می کنیم، آنها را می شوئیم و در یک صافی قرار می دهیم تا آب آنها برود. قارچ ها را در یک کاسه ریخته، یک پیاز را رنده می کنیم و روی قارچ ها می ریزیم. سپس به آن نمک، فلفل و آبلیمو اضافه می کنیم. تقریبا به مدت دو ساعت قارچ ها را در مواد می خوابانیم. سپس قارچ ها را از مواد در می آوریم و با دست پیازها را کامل از قارچها جدا میکنیم. بعد زعفران آب کرده را به قارچها اضافه میکنیم و بعد دوقاشق روغن مایع هم به قارچها میزنیم. سپس قارچها را به سیخ می کشیم و روی آتش کباب میکنیم. سپس آنها را در کنار برنج زعفرانی به شکل جوجه سرو می کنیم.
پیاز رنده شده
آبلیمو
نمک و فلفل
زعفران
قارچ
طرز تهیه:
قارچ ها را به دو نیم تقسیم می کنیم، آنها را می شوئیم و در یک صافی قرار می دهیم تا آب آنها برود. قارچ ها را در یک کاسه ریخته، یک پیاز را رنده می کنیم و روی قارچ ها می ریزیم. سپس به آن نمک، فلفل و آبلیمو اضافه می کنیم. تقریبا به مدت دو ساعت قارچ ها را در مواد می خوابانیم. سپس قارچ ها را از مواد در می آوریم و با دست پیازها را کامل از قارچها جدا میکنیم. بعد زعفران آب کرده را به قارچها اضافه میکنیم و بعد دوقاشق روغن مایع هم به قارچها میزنیم. سپس قارچها را به سیخ می کشیم و روی آتش کباب میکنیم. سپس آنها را در کنار برنج زعفرانی به شکل جوجه سرو می کنیم.