طرز تهیه نان کدو حلوایی
چهارشنبه 29 دي 1395 - کدو حلوایی سینه را نرم و سرفه را آسان می کند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط می کنیم، سپس روغن مایع و یا کره را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. هر کدام از خمیرها را به اندازه سینی باز می کنیم. روی هر کدام از خمیرها را که باز کردیم دارچین می پاشیم و تا خمیر آخر این کار را تکرار می کنیم. سپس روی خمیر را شیارهای دو سانتی و به شکل شطرنجی ایجاد می کنیم. سپس رویش را پلاستیک می کشیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس برای تزئین در خانه های شطرنجی به صورت یک در میان، روی یکی دارچین و روی دیگری پودر گل سرخ یا کنجد می پاشیم. سپس آن را در فر با درجه حرارت 180 که از قبل گرم شده قرار می دهیم. در ده دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود.
نکته: چون کدو تنبل شیرین است، بسته به سلیقه خودتان می توانید به آن شکر یا نمک اضافه کنید.
کدو حلوایی پخته و پوره شده | 358 گرم | پودر زنجبیل و هل |
2 گرم |
آرد الک شده | یک بسته | کره |
70 گرم |
خمیر مایه فوری | ۶ گرم | دارچین |
به مقدار لازم |
شکر یا نمک | به میزان لازم | پودر گل سرخ | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | مقداری |
طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط می کنیم، سپس روغن مایع و یا کره را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم. سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم می کنیم. هر کدام از خمیرها را به اندازه سینی باز می کنیم. روی هر کدام از خمیرها را که باز کردیم دارچین می پاشیم و تا خمیر آخر این کار را تکرار می کنیم. سپس روی خمیر را شیارهای دو سانتی و به شکل شطرنجی ایجاد می کنیم. سپس رویش را پلاستیک می کشیم تا حجم آن دو برابر شود. سپس برای تزئین در خانه های شطرنجی به صورت یک در میان، روی یکی دارچین و روی دیگری پودر گل سرخ یا کنجد می پاشیم. سپس آن را در فر با درجه حرارت 180 که از قبل گرم شده قرار می دهیم. در ده دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود.
نکته: چون کدو تنبل شیرین است، بسته به سلیقه خودتان می توانید به آن شکر یا نمک اضافه کنید.